Räntekampanj från 5,49% på utvalda bilar - Till kampanjen
Tesla model x
Tesla model x
tesla logo

Köp begagnad Tesla Model X

Vill du köpa en Tesla Model X? Det gör du enkelt här på Carla! Vi har flera begagnade Teslor i Model X att välja på och du köper bilen direkt online. Du får gratis hemleverans, fri retur och får provköra bilen i 14 dagar. Dessutom ingår minst 12 månaders garanti samt sommar- och vinterdäck.

Tesla Model X (3)
Rekommenderad
Tesla Model X (3)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder

Kraftfull elbil med ledande räckvidd

Model X från Tesla såg först dagens ljus 2012 och kom till Sverige 2016. Den finns i två varianter:

  • Tesla Model X – Detta är Teslas Model X Long Range variant med en räckvidd på upp till 576 km. Den har 670 hästkrafter som ger en acceleration på 0-100 km/h på 3,9 sekunder.
  • Tesla Model X Plaid – Detta är Teslas Model X Performance variant med 1020 hästkrafter och en acceleration på 0-100 km/h på 2,6 sekunder. Räckvidden ligger på 543 km.
Oavsett vilken variant du väljer får du en kraftfull elbil med hög prestanda och mängder av innovativa tekniska funktioner såsom automatisk nödbroms, autopilot och autoparkering. Den 17 tum stora pekskärmen med trådlös uppkoppling gör hela bilen till en upplevelse.

Se även våra andra Teslor på lager:

Tesla Model X pris

Vill du köpa en Tesla Model X som är ny börjar priserna på över miljonen. En begagnad Tesla Model X är naturligtvis billigare och priserna ligger i snitt på mellan 600 000 till 800 000 kronor hos oss på Carla. Priserna beror bland annat på bilens tillverkningsår och hur långt bilen har gått. Se även våra bilar på kampanj.

Enkelt att köpa Tesla Model X på Carla

Hos oss kan du köpa en begagnad Tesla Model X hur enkelt som helst! Hitta din bil i vårt utbud och klicka på köp. Betala kontant eller ansök om finansiering sedan levererar vi bilen direkt hem till dig inom några dagar.

Du får provköra den i 14 dagar och kan returnera ditt köp när som helst under denna period utan någon kostnad.

Köp begagnad Tesla Model X i bra skick

Att köpa en Tesla Model X begagnad ska kännas tryggt. Därför går vi noggrant igenom hela bilen och kontrollerar allt från batteri till vindrutetorkare. Alla bilar du hittar hos oss är i sitt bästa skick för att de ska kännas nästintill som nya.

Kontakta oss om du behöver hjälp

Behöver du hjälp med något eller har några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på 08 - 792 01 01, hej@carla.se eller via vår chat.

Tesla Model X specifikationer

Räckvidd: Upp till 576/543 km
Laddning: Upp till 282 km på 15 minuter
Hästkrafter: 670/1030 hk
Acceleration: 0-100 km/h på 3,9/2,6 sekunder

FAQ

Hur mycket kostar en Tesla Model X?

En ny Tesla Model X har ett pris på cirka 1,1 miljon och uppåt. En begagnad Tesla Model X kostar i snitt 600 000-800 000 kronor.

Hur långt går en Tesla Model X?

Standardmodellen har en räckvidd på 543 km och Plaid-modellen har en räckvidd på 576 km.

Är Tesla Model X en bra bil?

Tesla Model X är en bra bil för dig som vill ha en SUV med hög prestanda. Den har ledande räckvidd och laddas snabbt i Teslas Superchargers som finns över hela Sverige. Det är en imponerande elbil med gott om utrymme och innovativa funktioner som gör att den är i en klass för sig.

Hur stort är Tesla Model X bagageutrymme?

Tesla Model X har ett stort lastutrymme på hela 2614 liter. Perfekt för såväl familjer som äventyrare!

Hur mycket väger Tesla Model X?

En Tesla Model X väger mellan 2,338 till 2,467 kg, beroende på utförande.

Vilken Tesla är störst?

Model X är Teslas största bil. Trots det gör Model X 0-100km på mellan 2,6 och 3,9 sekunder (beroende på vilken variant du väljer) och når en topphastighet på 250-262 km/h!

Har Tesla Model X Falcon Wing-dörrar?

Ja, Tesla Model X har Teslas berömda Falcon Wing-dörrar där bak. De öppnas uppåt istället för utåt och gör det enklare att packa bilen.

Har Tesla Model X en dragkrok?

Ja, till skillnad från många andra Teslor har Tesla Model X en dragkrok som standard.

Vad är Tesla Model X dragvikt?

Tesla Model X kan dra upp till 2300 kg, mer än någon annan Tesla.