Räntekampanj från 5,49% på utvalda bilar - Till kampanjen
tesla model s
tesla model s
tesla logo

Köp begagnad Tesla Model S

Köp en begagnad Tesla Model S online här på Carla. Vi har ett stort utbud av Model S från Tesla tillgängliga för köp eller finansiering. Fri leverans och retur, provkörning i 14 dagar och minst 12 månaders garanti ingår!

Tesla Model S (8)
Rekommenderad
Tesla Model S (8)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder

Framtidens elbil är här

Framtidens elbil är redan här och har kommit för att stanna. Tesla Model S har en exteriör som är utformad för effektivitet. Den erbjuder många säkerhetsfunktioner såsom kraftigt krockskydd, 360 graders kamera, autoparkering och autopilot.

Via 17 tums skärmen kan du styra det mesta i bilen och kan till och med titta på film eller spela spel när du inte kör. Tesla Model S bagageutrymme är även något som imponerar med utrymme både fram och bak i bilen.

Tesla Model S performance och räckvidd

Tesla Model S har räckvidd som imponerar med upp till hela 634 km. Detta är en av marknadens bästa räckvidd för elbilar. Dessutom har Tesla ett stort nätverk av snabbladdare där du kan ladda upp till 322 km på endast 15 minuter. Därmed blir du mindre begränsad och får mer tid att njuta av en kraftfull elbil ute på vägarna.

När vi pratar Tesla Model S och performance är även detta något som imponerar. Du når 0-100 km/h på 3,2 sekunder, men trots den snabba accelerationen och en topphastighet på 322 km/h är bilen otroligt bekväm att köra.

Du kan även välja på Tesla Model S Long range som har en räckvidd på upp till 663 km eller Model S Plaid som accelererar 0-100 km/h på 2,1 sekunder.

Köp Tesla Model S begagnad på Carla

Funderar du på att köpa en Tesla Model S? Här på Carla kan du köpa en enkelt online. När du hittat en som passar dig klickar du på köp och betalar antingen kontant eller ansöker om finansiering.

Din begagnade Tesla Model S levereras hem till dig och du får provköra den i lugn och ro i 14 dagar. Skulle du ångra dig är det bara att höra av dig så kommer vi och hämtar upp bilen igen.

Hur mycket kostar en Tesla Model S?

Priset på Tesla Model S som är ny börjar på runt 1,5 miljoner kronor men detta pris varierar bland annat beroende på utrustning.

Tesla Model S pris begagnad

Priset för en Tesla Model S som är begagnad varierar också en hel del men ligger i genomsnitt på runt 500 000-700 000 kronor här på Carla.

Tesla Model S Specifikationer

Räckvidd: 600 km
Acceleration: 0-100 km/h på 3,2 sekunder
Topphastighet: 322 km/h
Laddning: Upp till 322 km på 15 minuter
Fulladdning: cirka 7 timmar

Kontakta oss!

Har du några frågor om Tesla Model S, Model 3 eller någon annan av våra begagnade elbilar är du välkommen att kontakta oss på Carla vi telefon 08-792 01 01, mejl hej@carla.se eller via vår chat.