Just nu: 6,69% kampanjränta på Tesla Model 3 Till kampanjen
hero image
hero image

Företagsleasing Tesla

Välkommen till Carla! Hitta passande företagsleasing av Tesla med avdragbar moms hos oss. Ta del av ett komplett utbud av prisvärda elbilar och laddhybrider från Tesla, utan extra kostnader och krångel.
Vi på Carla kan med stolthet presentera att vi har Sveriges nöjdaste kunder. Väljer du att företagsleasa Tesla hos oss får du ett tryggt skydd från dag 1, med minst 12 månaders garanti och 14 dagars försäkring. Fri leverans inom hela Sverige, hela vägen hem till dig.

Tesla (43)
Rekommenderad
Tesla (43)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder
Använd din bil som inbyte
Vi tar emot både el- och fossildrivna bilar.

Företagsleasing Tesla direkt online

För att hitta den bästa företagsleasingen av Tesla bör du jämföra olika bilmodeller och villkor utifrån dina förutsättningar och önskemål. Det kan du enkelt göra direkt hos oss på Carla, snabbt och smidigt online.

Företagsleasa Tesla i nyskick

Vi ser till att alla våra elbilar för leasing är så fabriksnya som det bara går. Vårt mål är att din företagsleasing av Tesla ska ge dig samma känsla som vid köp av ny bil.

Tesla leasing för alla företag

På vår sajt kan du ta del av ett brett utbud av elbilar och laddhybrider från Tesla. Samtliga bilar har inspekterats noggrant både in- och utvändigt för att säkerställa bästa möjliga skick när du får hem den.

Bland vårt utbud av elbilar från Tesla kan du välja bland några av följande modeller:

Tesla Model Y företagsleasing

Model Y är en av de Teslas nyare modeller som på senare tid har exploderat i popularitet bland elbilsfantaster. Vi erbjuder nu ett antal Tesla Model Y för företagsleasing - alla bilar är i gott skick med avdragsbar moms.

Kontakta oss om du är intresserad av att veta mer kring att företagsleasa en Model Y.

Tesla Model 3 företagsleasing

Tesla Model 3 är Teslas kanske mest sålda bil sen den rullade ut på vägarna 2017. Nu har du chansen att köpa den hos oss med avdrag moms via företagsleasing för Tesla Model 3.

Kontakta oss så berättar vi mer om att företagsleasa Model 3.

Detta ingår vid företagsleasing av Tesla

Vid företagsleasing av Tesla hos oss på Carla ingår alltid följande:

  • Komplett skydd med CarlaCover utan extra kostnad
  • Fri leverans i hela landet, direkt hem till dig
  • 14 dagar försäkring
  • Minst 12 månaders garanti
  • Sommar- och vinterdäck

Samtliga viktiga utgifter ingår i din fasta månadskostnad.

Du kan känna dig trygg med att vi erbjuder prisvärda förslag då du vill företagsleasa en Tesla. Vår företagsleasing finns tillgänglig för alla smaker och plånböcker.

Förväntad kostnad vid Tesla företagsleasing

När du väljer företagsleasing av Tesla slipper du betala en större summa för att få tillgång till bilen. Istället betalar du en fast månadskostnad, som inte påverkar företagets likviditet på samma sätt.