Sveriges bästa priser på Lynk & Co | Nu med fri service och kampanjränta
Filter

Köp begagnad Tesla Model Y

Köp en begagnad Tesla Model Y till bra pris här på Carla. När du köper en bil online hos oss ingår alltid fri hemleverans och retur och du får provköra bilen i 14 dagar. Du får även minst 12 månaders garanti på bilen.
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sommar- och vinterhjul ingår alltid

Modern el-SUV med imponerande räckvidd

Tesla Model Y är en praktisk el-SUV som kombinerar kraftfull prestanda, imponerande räckvidd och hög komfort vilket ger körglädje utöver det vanliga. Den finns i två versioner: Performance och Long Range.

  • Tesla Model Y Performance – Performance har en acceleration på 0-100 km/h på 3,7 sekunder och en räckvidd på 514 km.

  • Tesla Model Y Long Range – Long Range har en acceleration på 5,0 0-100 km/h på 5,0 sekunder och en räckvidd på upp till hela 533 km.

Model Y från Tesla har två elmotorer och fyrhjulsdrift som ger ett bra grepp på vägen och gör att den klarar även tuffa vägunderlag som snö och lera. Tack vare avancerad teknik och automatiska funktioner är säkerheten bland den bästa i klassen.

Se även våra andra Teslor på lager:

Köp Tesla Model Y på Carla

Hos oss kan du enkelt köpa en begagnad Tesla Model Y direkt från soffan. Se vårt utbud av bilar och välj den som passar dig. Klicka på köp och fyll i den efterfrågade informationen så levererar vi bilen hem till dig inom några dagar. Provkör den i 14 dagar och returnera utan kostnad om du inte känner att detta var rätt bil för dig.

Tesla Model Y pris

Priset för en begagnad Tesla Model Y här på Carla ligger i genomsnitt på runt 500 000-650 000 kronor beroende på hur många mil bilen har gått, vilken årsmodell det är och om du väljer Long Range eller Performance.

Kontakta oss vid frågor

Har du några frågor om Tesla Model Y eller vill veta mer om hur du köper en begagnad elbil hos oss på Carla så är du välkommen att kontakta oss via vår chatt, på telefon 08 - 792 01 01 eller genom att mejla hej@carla.se.

Tesla Model Y specifikationer

Räckvidd: Upp till 514/533 km
Laddning: Upp till 80 % på
Acceleration: 0-100 km/h på 3,7/5,0 sekunder
Topphastighet: 250/217 km/h

Vanliga frågor om Tesla Model Y

Hur mycket kostar en Tesla Model Y?

Tesla Model Y Long Range har ett startpris på cirka 550 000 kronor och Tesla Model Y Performance på cirka 750 000 kronor som ny. Begagnade varianter kostar i snitt mellan 500 000-650 000 kronor.

Hur långt går en Tesla Model Y?

Tesla Model Y Long Range har en räckvidd på 533 km och Tesla Model Y Performance på 514 km.

Är Tesla Model Y en bra bil?

Tesla Model Y är en av de bäst säljande modellerna från tillverkaren och en riktigt bra elbil om du vill ha gott om plats och lång räckvidd. Det finns dessutom ett stort nätverk av snabbladdare runt om I Sverige, vilket är en stor fördel.

Vad kostar försäkring för Tesla Model Y?

En försäkring för Tesla Model Y kostar i genomsnitt mellan 5000-8000 kr per år.

Vad är skillnaden mellan Tesla Model 3 och Y

Den stora skillnaden mellan Tesla Model Y och Tesla Model 3 är framför allt storleken. Tesla Model Y är en större bil som är både högre och bredare. Därmed har den mer bagageutrymme och mer utrymme i kupén.