Sveriges bästa priser på Lynk & Co | Nu med fri service och kampanjränta
Filter

Köp begagnad Tesla Model 3

Nya lägre priser på alla våra begagnade Tesla Model 3 som finns i Standard Range, Long range och Performance. Köp din Tesla Model 3 idag och upplev kraften av ren el. Hos oss ingår alltid gratis hemleverans, fri retur, 14 dagars provkörning och minst 12 månaders garanti!
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sommar- och vinterhjul ingår alltid
38 bilar
Sorterar efter

Model 3 från Tesla

Tesla Model 3 är den tredje i raden av Teslas elbilar och en av deras mest populära bilar. Modellen har funnits sedan 2019 i Sverige och kan väljas i flera utföranden:

Tesla Model 3 Standard Range
Tesla Model 3 Long Range
Tesla Model 3 Performance

Tesla Model 3 Standard Range är grundmodellen med bra räckvidd och hög prestanda. Vill du ha en bil med längre räckvidd ska du välja Tesla Model 3 Long Range medan Tesla Model 3 Performance passar dig som vill ha extra mycket kraft bakom ratten.

En säker elbil med hög prestanda

Model 3 från Tesla är byggd för att vara säker. Den har en stabil stålkonstruktion med kollisionsskydd som skyddar bilens alla sidor. Tack vare att batteripaketet är placerat på golvet skapas en låg tyngdpunkt som gör risken att bilen ska välta låg.

Den är byggd för att skydda såväl de som sitter i bilen som de som är utanför med exempelvis automatisk inbromsning när någon går över gatan.

Tack vare de två fristående motorerna och fyrhjulsdrift erbjuder Tesla Model 3 en hög prestanda. Motorerna reagerar på förändrade förhållanden på ungefär 20 sekunder och du får alltid optimalt grepp oavsett vägunderlag.

Imponerande räckvidd och snabbladdning

Med en Tesla Model 3 kan du uppleva elektrisk frihet. Den drivs helt av el och har en lång räckvidd på upp till 602 km. Tesla har flera Superchargers runt om i världen där du genom att ladda 15 minuter kan få upp till 275 km räckvidd.

Du kan ta ett kort stopp och njuta av en kopp kaffe för att sedan kunna fortsätta din resa. Åker du ofta längre turer rekommenderas att välja Tesla Model 3 Long range. Kör du mest i stan och kortare sträckor räcker det med en Tesla Model 3 Standard Range.

Tesla Model 3 pris

Pris för Tesla Model 3 kan skilja sig ganska mycket beroende på vilket utförande du väljer. En begagnad Tesla Model 3 Long Range och Tesla Model 3 Performance ligger på runt 500 000-600 000 kronor.

En begagnad Tesla Model 3 Standard Range ligger hos oss runt 400 000-500 000 kronor. Se även våra elbilar på kampanj för att hitta en Tesla Model 3 till sänkt pris!

Köp Tesla Model 3 begagnad

Hos oss på Carla är det lika enkelt att köpa en Tesla Model 3 som att köpa ett par skor online! Se vårt utbud av begagnade Tesla Model 3 och välj den som passar dig och dina behov. Du klickar på köp och får välja om du vill betala kontant eller ansöka om finansiering. Signera köpeavtalet med Bank-ID och sen är allt klart!

Vill du byta in din gamla bil kan du göra detta. Vi drar då av värdet för den på priset för din nya och hämtar upp din gamla bil samtidigt som vi levererar din nya.

Provkör i 14 dagar

När du köpt din Tesla Model 3 får du provköra den hemma i lugn och ro under 14 dagar. Skulle bilen inte kännas helt rätt ångrar du bara ditt köp så hämtar vi upp den igen – helt kostnadsfritt. I köpet ingår alltid 12 månaders bilgaranti och 14 dagars rulla ut-försäkring.

Tesla model 3 Specifikationer

Räckvidd upp till 602 km
Topphastighet på upp till 261 km/h
Acceleration 0-100 km/h på 3,3 sekunder
562 hästkrafter
Fyrhjulsdrift

Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss via vår chatt, på telefon 08 - 792 01 01 eller genom att mejla hej@carla.se.