Just nu: 6,69% kampanjränta på Tesla Model 3 Till kampanjen
tesla model 3
tesla model 3
tesla logo

Köp begagnad Tesla Model 3

Nya lägre priser på alla våra begagnade Tesla Model 3 som finns i Standard Range, Long range och Performance. Köp din Tesla Model 3 idag och upplev kraften av ren el. Hos oss ingår alltid gratis hemleverans, fri retur, 14 dagars provkörning och minst 12 månaders garanti!

Tesla Model 3 (68)
Rekommenderad
Tesla Model 3 (68)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder
Använd din bil som inbyte
Vi tar emot både el- och fossildrivna bilar.

Model 3 från Tesla

Tesla Model 3 är den tredje i raden av Teslas elbilar och en av deras mest populära bilar. Modellen har funnits sedan 2019 i Sverige och kan väljas i flera utföranden:

Tesla Model 3 Standard Range
Tesla Model 3 Long Range
Tesla Model 3 Performance

Tesla Model 3 Standard Range är grundmodellen med bra räckvidd och hög prestanda. Vill du ha en bil med längre räckvidd ska du välja Tesla Model 3 Long Range medan Tesla Model 3 Performance passar dig som vill ha extra mycket kraft bakom ratten.

En säker elbil med hög prestanda

Model 3 från Tesla är byggd för att vara säker. Den har en stabil stålkonstruktion med kollisionsskydd som skyddar bilens alla sidor. Tack vare att batteripaketet är placerat på golvet skapas en låg tyngdpunkt som gör risken att bilen ska välta låg.

Den är byggd för att skydda såväl de som sitter i bilen som de som är utanför med exempelvis automatisk inbromsning när någon går över gatan.

Tack vare de två fristående motorerna och fyrhjulsdrift erbjuder Tesla Model 3 en hög prestanda. Motorerna reagerar på förändrade förhållanden på ungefär 20 sekunder och du får alltid optimalt grepp oavsett vägunderlag.

Imponerande räckvidd och snabbladdning

Med en Tesla Model 3 kan du uppleva elektrisk frihet. Den drivs helt av el och har en lång räckvidd på upp till 602 km. Tesla har flera Superchargers runt om i världen där du genom att ladda 15 minuter kan få upp till 275 km räckvidd.

Du kan ta ett kort stopp och njuta av en kopp kaffe för att sedan kunna fortsätta din resa. Åker du ofta längre turer rekommenderas att välja Tesla Model 3 Long range. Kör du mest i stan och kortare sträckor räcker det med en Tesla Model 3 Standard Range.

Tesla Model 3 pris

Pris för Tesla Model 3 kan skilja sig ganska mycket beroende på vilket utförande du väljer. En begagnad Tesla Model 3 Long Range och Tesla Model 3 Performance ligger på runt 500 000-600 000 kronor.

En begagnad Tesla Model 3 Standard Range ligger hos oss runt 400 000-500 000 kronor. Se även våra elbilar på kampanj för att hitta en Tesla Model 3 till sänkt pris!

Köp Tesla Model 3 begagnad

Hos oss på Carla är det lika enkelt att köpa en Tesla Model 3 som att köpa ett par skor online! Se vårt utbud av begagnade Tesla Model 3 och välj den som passar dig och dina behov. Du klickar på köp och får välja om du vill betala kontant eller ansöka om finansiering. Signera köpeavtalet med Bank-ID och sen är allt klart!

Vill du byta in din gamla bil kan du göra detta. Vi drar då av värdet för den på priset för din nya och hämtar upp din gamla bil samtidigt som vi levererar din nya.

Provkör i 14 dagar

När du köpt din Tesla Model 3 får du provköra den hemma i lugn och ro under 14 dagar. Skulle bilen inte kännas helt rätt ångrar du bara ditt köp så hämtar vi upp den igen – helt kostnadsfritt. I köpet ingår alltid 12 månaders bilgaranti och 14 dagars rulla ut-försäkring.

Tesla model 3 Specifikationer

Räckvidd upp till 602 km
Topphastighet på upp till 261 km/h
Acceleration 0-100 km/h på 3,3 sekunder
562 hästkrafter
Fyrhjulsdrift

Vanliga frågor

Är Tesla Model 3 ett bra köp?

Tesla Model 3 är definitivt ett bra köp för dig som söker en snygg elbil med hög prestanda. Trots den sportiga looken kompromissas det inte när det kommer till säkerhet, vilket gör den till ett utmärkt val för hela familjen.

Hur bra är en begagnad Tesla Model 3?

Modellen har behållit sitt värde väl, men priserna har nyligen sjunkit något från de extremt höga nivåerna som tidigare var rådande. Det innebär att du kan göra en bra affär genom att välja en begagnad Tesla. Trots att den har haft tidigare ägare, fortsätter en Tesla Model 3 vanligtvis att erbjuda goda prestanda, inklusive lång räckvidd.

Hur ofta ska man serva en Tesla Model 3?

Tesla har avskaffat årlig service eller liknande serviceintervallerna. Om något går sönder på din bil bör du naturligtvis boka en service för att laga bilen, men det krävs inte längre någon förebyggande service.

Hur länge håller Tesla Model 3?

Teslas grundare, Elon Musk, har själv twittrat om att Tesla Model 3:s kaross är designad för att klara minst 160 000 mil. Batteriet förväntas hålla mellan 48 000 och 80 000 mil. Skulle du behöva byta batteri efter det så kostar någonstans mellan 70 000-100 000 SEK. Detta kan jämföras med bensinbilar som vanligtvis börjar stöta på problem efter runt 20 000 till 30 000 mil. Det är viktigt att notera att livslängden på en bil kan variera beroende på faktorer som körstil, underhåll och andra omständigheter.

Kan alla Tesla Model 3 köra sig själva?

Tesla erbjuder ett tillval som heter Full Self-Driving (Total självkörningsförmåga i Sverige) där företaget utlovar att bilen kan identifiera och reagera på trafikljus och stoppskyltar. Framöver ska de även kunna styra sig själv i stadstrafik. Det är dock viktigt att notera att även om detta tillval redan finns tillgängligt för konsumenter, så ska du vara medveten om att Tesla fortfarande utvecklar och testar sin självkörningsteknologi. Det kan fortfarande finnas vissa begränsningar och som förare bör du aldrig släppa din uppmärksamhet från vägen och vara beredd på att ta över styrningen vid behov.

Har Tesla Model 3 dragkrok?

Dragkrok är ett tillval för Tesla Model 3. Dragkrokspaketet till Model 3 innehåller en viktbärande dragkrok med en kula på 50 mm. När dragkroken inte används bör den tas bort och förvaras på en torr plats för att förhindra rost och korrosion. Det är också rekommenderat att behålla dammskyddet över dragkrokens uttag för att förhindra att smuts tränger in och påverkar funktionen.

Har du ytterligare frågor är du alltid välkommen att kontakta oss via vår chatt, på telefon 08 - 792 01 01 eller genom att mejla hej@carla.se.