Vårkampanj med oslagbara priser! Se prissänkta bilar
Filter

Köpa familjebil – Här är bästa elbilen för familjen

Packning, barn, hundar och vuxna - när allt ska med i bilen behövs det en rymlig familjebil med gott om utrymme. Men även om det ska vara en stor familjebil behöver bilen vara smidig och enkel att köra och erbjuda en bekväm körkomfort även vid längre resor. Idag finns det mängder med bilar att välja mellan och här ger vi ett axplock av de bästa familjebilarna när du ska köpa en elbil som rymmer hela familjen.
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sommar- och vinterhjul ingår alltid
72 bilar
Sorterar efter

Stora familjebilar för hela familjen

  • Volvo XC40 – Volvo XC40 är en av de bästa familjebilarna på marknaden. Denna SUV har det mesta: modern design, gott om utrymme, smarta funktioner från Google och en räckvidd på upp till 500 km. Priset för en begagnad Volvo XC40 ligger i genomsnitt på runt 500 000-600 000 kronor.
  • Skoda Enyaq – Skoda Enyaq är en rymlig familjebil som är enkel att köra såväl i stadstrafik som på landsvägar. Bilen erbjuder en mångsidighet som gör att den passar perfekt in i vardagen. Räckvidden imponerar och är upp till 538 km. Här får du en bil med en genomgående kvalitetskänsla. Prisnivån ligger ungefär på runt 500 000 kronor om du köper en begagnad.
  • Hyundai Ioniq 5 – En familje-elbil som sticker ut från mängden är Hyundai Ioniq 5. Här får du en bra familjebil med gott om plats både i bagageutrymmet och i kupén. Bilen har en kompromisslös design och alla tekniska funktioner du kan tänkas behöva idag. Räckvidden är upp till 507 km och priset ligger runt 500 000 kronor för en begagnad.
  • Kia e-Niro – Letar du efter stora familjebilar är Kia e-Niro ett bra alternativ. Detta kan vara bästa familjebilen för 5 personer tack vare sin rymlighet, långa räckvidd på upp till 455 km och sitt konkurrenskraftiga pris som ligger runt 300 000-400 000 kronor för en begagnad. Bilen är genomtänkt och har flera imponerande detaljer.
  • Audi Q4 – Är du ute efter en familjebil som är bäst i test kan vi rekommendera Audi Q4. Denna elbil har en vacker design och många smarta funktioner som underlättar körningen. Den är tyst och mjuk i körningen vilket ger en upplevelse utöver det vanliga. Räckvidden är upp till 480 km och priset ligger runt 500 000-600 000 kronor för en begagnad variant.
  • Mercedes-Benz EQC – Mercedes-Benz EQC är en elbil och familjebil som ger en påkostad känsla. Denna SUV är något mindre och passar familjen som vill ha en lite smidigare bil. Körkänslan är oslagbar med snabb acceleration och en räckvidd på upp till 445 km. Priset för en begagnad ligger på cirka 600 000 kronor i genomsnitt.
  • Peugeot e-2008 – Peugeot e-2008 är en snygg familjebil med en distinkt design som gör ett intryck. Denna SUV ger en bekväm körupplevelse och hela familjen kan sitta komfortabelt även vid längre resor. Räckvidden ligger på 331 km och priset för en begagnad ligger på runt 300 000-400 000 kronor.
  • Volkswagen ID.4 – Volkswagen ID.4 tillhör kategorin prisvärda familjebilar. Den har en räckvidd på upp till 520 km, gott om utrymme och en modern design som ger känslan av kvalitet. Priset för en begagnad variant ligger i genomsnitt på runt 400 000 kronor.

Köp begagnade familjebilar på Carla

Här på Carla kan du hitta den bästa begagnade familjebilen för dina behov. Se vårt utbud och beställ din bil online idag. Vi levererar bilen direkt hem till dig och du får provköra den i 14 dagar och kan när som helst ångra ditt köp utan någon kostnad. I köpet ingår alltid minst 12 månaders garanti och Rulla ut-försäkring från IF under provperioden.

Har du några frågor eller vill ha hjälp med att välja en bra och billig familjebil för dig är du välkommen att kontakta oss på 08 - 792 01 01 eller hej@carla.se.