Just nu: 6,69% kampanjränta på Tesla Model 3 Till kampanjen
hero image
hero image

Köp begagnad Mercedes EQC elbil

Se vårt utbud av begagnade Mercedes EQC och köp din bil online. Vi levererar bilen gratis hem till din uppfart och du får provköra den i 14 dagar. Det ingår dessutom kostnadsfri retur om du vill ångra ditt köp samt minst 12 månaders garanti.

Mercedes-Benz EQC (3)
Rekommenderad
Mercedes-Benz EQC (3)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder

En lyxig och modern körupplevelse

I EQC 400 från Mercedes får du en lyxig och modern körupplevelse som gör vardagen tryggare och enklare. Mercedes Benz EQC är en elegant och påkostad SUV där varje detalj gör ett intryck. Komforten är på topp och bilen har många smarta säkerhetsfunktioner såsom adaptiv farthållare, lane assist-funktion och döda vinkel-varnare för att nämna några.

Räckvidden för EQC ligger på upp till 419 km och du kan ladda upp till 80 procent på endast 40 minuter på en snabbladdningsstation. Med dubbla motorer och en effekt på 408 hästkrafter accelererar bilen från 0-100 på ungefär 5 sekunder. Du anpassar själv körningen med de olika körlägena sport, comfort, eco, maximum range och individual.

Köp Mercedes EQC begagnad på Carla

Vill du köpa en Mercedes EQC begagnad gör du detta enklast hos oss på Carla. Du klickar hem din bil online med gratis leverans och har fri retur om du inte skulle trivas med din nya bil. Du får provköra i 14 dagar och är under alla dagarna försäkrad med Rulla ut-försäkring från IF.

Mercedes EQC pris

En EQC från Mercedes har ett pris på runt 500 000-600 000 kronor om du köper en begagnad. Priset varierar dock en hel del beroende på bilens tillverkningsår och miltal. Ska du köpa en ny version börjar priset för Mercedes EQC på runt 800 000 kronor beroende på bilens utrustningsnivå.

Alla våra begagnade Mercedes Benz elbilar kan du se här.

Mercedes Benz EQC 400 specifikationer

  • Räckvidd: Upp till 419 km
  • Laddning: Upp till 80 % på 40 minuter
  • Toppfart: 180 km/h
  • Hästkrafter: 408 hk
  • Acceleration: 0-100 km/h på 5 sekunder

Har du några frågor?

Vill du veta mer om någon av våra begagnade bilar eller har du några frågor om hur det går till att köpa en bil på Carla? Tveka inte att kontakta oss via vår chatt, på telefon 08 - 792 01 01 eller genom att mejla hej@carla.se.

Vanliga frågor och svar om Mercedes Benz EQC

Vad kostar en Mercedes EQC?

Priset för en ny Mercedes EQC börjar på runt 800 000 kronor. En begagnad går i snitt på runt 500 000-600 000 kronor.

Hur långt går Mercedes EQC 400?

En Mercedes elbil EQC går runt 361-419 km vid blandad körning.

Är EQC en bra bil?

Mercedes EQC 400 är en lyxig SUV där kvalitet genomsyrar såväl design som prestanda. Den är skön att köra, har lång räckvidd och många tekniska säkerhetsfunktioner som gör körningen tryggare och enklare.