Just nu: 6,69% kampanjränta på Tesla Model 3 Till kampanjen
hero image
hero image

Köp begagnad Hyundai Ioniq 5

Här ser du alla våra begagnade elbilen från Hyundai Ioniq 5 till salu. En futuristisk elbil baserad på avancerad teknik. Köp online med fri leverans och retur, provkörning i 14 dagar och minst 12 månaders garanti.

Hyundai Ioniq 5 (1)
Rekommenderad
Hyundai Ioniq 5 (1)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder

Elektrisk innovation som ger körglädje

Hyundai Ioniq 5 är en av de mest innovativa elbilarna på marknaden idag, med en kombination av hög prestanda, lång räckvidd och avancerad teknik. Den har en futuristisk design med avskalade och stilrena linjer. Interiören är rymlig och har en oslagbar komfort som gör varje körning till en upplevelse. Tack vare ett avancerat säkerhetssystem med de senaste förarassistansfunktionerna kan du känna dig trygg bakom ratten.

Ioniq 5 från Hyundai har en räckvidd som imponerar med upp till 507 km och på endast 17 minuter kan du ladda upp till 80 procent i en snabbladdare. En full laddning får du vanligen på ungefär 6 timmar beroende på laddeffekt. Toppfarten ligger på 185 km/h med en acceleration på 5,1 sekunder.

Hyundai Ioniq 5 pris i Sverige

Priset för en ny Hyundai Ioniq 5 i Sverige börjar på cirka 560 000 kronor och går upp mot 600 000 kronor för Advanced-modellen. En Hyundai Ioniq 5 som är begagnad ligger i snitt på runt 500 000 kronor beroende på hur många mil bilen har gått och vilket år den är tillverkad.

Köp Hyundai Ioniq 5 begagnad på Carla

Vill du köpa Hyundai Ioniq 5 gör du detta enklast hos oss på Carla. Det är lika enkelt att köpa en bil online hos oss som det är att köpa ett par skor på nätet. Du väljer din bil och klickar på köp. Fyll i dina uppgifter och betala kontant eller ansök om finansiering. Avtalet kommer till din mejl och du signerar detta med Bank-ID.

Bilen levereras hem till dig och du får provköra den i 14 dagar. Under dessa dagar kan du när som helst avbryta ditt köp och vi kommer och hämtar upp den igen kostnadsfritt.

Begagnad Hyundai Ioniq 5 i bra skick

Alla Ioniq 5 från Hyundai som du hittar hos oss är testade och kontrollerade för att vara i sitt bästa skick. Våra experter kontrollerar bilen efter en kontrollista på över 280 punkter och skulle de hitta något repareras detta. Allt för att bilen ska vara som ny när du får den!

Hyundai Ioniq 5 Specifikationer

Räckvidd: 507 km
Snabbladdning: 80 % på cirka 17 minuter
Full laddning: Cirka 6 timmar
Toppfart: 185 km/h
Acceleration: 0-100 km/h på 5,1 sekunder

Vi hjälper dig!

Behöver du hjälp med ditt köp eller undrar något om någon av våra begagnade elbilar? Kontakta oss på 08-792 01 01, hej@carla.se eller via vår chat.