Räntekampanj från 5,49% på utvalda bilar - Till kampanjen
hero image
hero image

Köp begagnad Audi e-tron elbil

Köp en begagnad Audi e-tron online hos oss på Carla. En sportig elektrisk SUV med modern design och imponerande prestanda. I ditt köp ingår fri hemleverans och retur, provkörning i 14 dagar och minst 12 månaders garanti samt både sommar- och vinterdäck.

Audi e-tron (14)
Rekommenderad
Audi e-tron (14)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder
Använd din bil som inbyte
Vi tar emot både el- och fossildrivna bilar.

En körupplevelse utöver det vanliga

E-tron från Audi är en imponerande elbil där varje körning är en upplevelse. Designen ligger i framkant med detaljer som sticker ut både utvändigt och invändigt. Noggranna materialval och flera digitala funktioner såsom att den har kameror istället för backspeglar ger en känsla av kvalitet. Från den stora pekskärmen styr du de flesta av bilens funktioner.

E-tron finns i två varianter: Audi e-tron 55 Quattro och Audi e-tron 50 Quattro där den stora skillnaden är batteriet. Audi e-tron 55 Quattro, som är den nyaste varianten, har en räckvidd på upp till 580 km och kan snabbladda upp till 80 procent på 31 minuter. Audi e-tron 50 Quattro har en räckvidd på upp till 341 km och det tar cirka 25 minuter att ladda upp till 80 procent.

Köp en Audi e-tron begagnad på Carla

Hos oss på Carla är det enkelt att köpa en Audi e-tron begagnat. Klicka in på bilen du är intresserad av för att läsa mer. När du bestämt dig klickar du på köpknappen och fyller i den efterfrågade informationen, sen är allt färdigt.

Vi levererar bilen till dig så snabbt som möjligt och du får provköra den i 14 dagar. Om allt inte känns hundra kan du ångra ditt köp så hämtar vi upp den igen helt kostnadsfritt.

Audi e-tron pris

Priset för en Audi e-tron varierar en hel del då den finns i olika versioner men startpriset för en ny ligger på runt 800 000 kronor. För en begagnad Audi e-tron ligger priset i genomsnitt mellan 500 000-600 000 kronor här på Carla.

Audi e-tron specifikationer

  • Räckvidd på el: Upp till 341/580 km
  • Laddning: 80 % på 25/31 minuter
  • Hästkrafter: 455 hk

Kontakta oss!

Har du frågor om någon av våra begagnade elbilar eller vill veta mer om hur vi på Carla jobbar? Då är du välkommen att kontakta oss via vår chatt, på telefon 08 - 792 01 01 eller genom att mejla hej@carla.se.

Vanliga frågor om Audi e-tron

Hur mycket kostar en Audi e-tron?

En begagnad Audi e-tron kostar runt 500 000-600 00 kronor. En ny börjar på runt 800 000 kronor.

Hur långt går Audi e-tron?

En Audi e-tron 50 har en räckvidd på 351 km medan en Audi e-tron 55 har en räckvidd på 580 km.

Är Audi e-tron en bra bil?

Audi e-tron är en imponerande bil med hög komfort och bra prestanda. Gillar du framtidens teknik och innovationer så är detta rätt bil för dig.

Hur mycket kostar det att ladda en Audi e-tron?

Kostnaden beror på var du laddar bilen men för en laddning hemma blir kostnaden cirka 133 kronor.

Vad är skillnaden mellan en Audi e-tron 50 och 55?

Batteriets effekt är skillnaden. Audi 55 har mer effekt i batteriet och därmed längre räckvidd.

Hur mycket får en Audi e-tron dra?

Audi e-tron kan dra upp till 1800 kg.