Räntekampanj från 5,49% på utvalda bilar - Till kampanjen
hero image
hero image

Köp begagnad Mercedes EQA elbil

Se vårt utbud av begagnade Mercedes-Benz EQA och köp din nästa bil idag. När du köper din bil hos oss ingår alltid gratis hemleverans, provkörning i 14 dagar och fri retur. Du får dessutom minst 12 månaders garanti.

Bilar (2)
Rekommenderad
Bilar (2)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder

En lyxig kompakt-SUV

Mercedes EQA är en sportig elbil med en imponerande räckvidd och stilren design. Denna kompakt-SUV erbjuder tyst och smidig körning som dessutom ger minimal påverkan på klimatet. Komforten är hög och bilen erbjuder gott om utrymme för hela familjen samt för packning.

Även i denna bil får du den bekanta lyxkänslan som är klassisk för Mercedes bilar. Interiören är påkostad med en modern och fräsch design och snygga detaljer.

Med en räckvidd på upp till 531 km är detta bland de bästa i klassen och du kan ladda batteriet upp till 80 procent på 31 minuter med snabbladdning. Mercedes Benz EQA 250 har hela 292 hästkrafter och är en elbil med hög prestanda.

Mercedes EQA pris

Priset för en Mercedes EQA som är ny börjar på 530 000 kronor och går uppåt beroende på vilka tillval du gör. Ska du köpa en begagnad Mercedes EQA beror priserna på bilens tillverkningsår, hur många mil bilen har gått och vilken utrustning bilen har men i genomsnitt ligger priserna på 400 000-500 000 kronor.

Här på Carla har vi flera begagnade Mercedes elbilar i olika prisnivåer. Se även våra elbilar på kampanj för att hitta en till ett bra pris.

Köp en begagnad Mercedes Benz EQA på Carla

Att köpa en begagnad Mercedes Benz EQA hos oss å Carla är både enkelt och tryggt. Vi kontrollerar varje bil noggrant innan vi lägger ut den till försäljning för att den garanterat ska vara i toppskick. När du hittat din bil klickar du bara på köp och väljer om du vill betala kontant eller ansöka om ett billån.

Bilen levereras hem till dig gratis och du får provköra den i 14 dagar. Vill du ångra ditt köp kan du göra det när som helst under denna period och vi hämtar då upp den igen helt kostnadsfritt.

Mercedes Benz EQA 250 specifikationer

  • Räckvidd på el: Upp till 531 km
  • Laddning: Upp till 80 % på 31 minuter
  • Hästkrafter: 292 hk
  • Toppfart: 160 km/h

Frågor eller funderingar?

Har du några frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss via vår chatt, på telefon 08 - 792 01 01 eller genom att mejla hej@carla.se. Vi hjälper dig gärna att hitta din nästa bil!

Vanliga frågor om Mercedes Benz EQA

Hur mycket kostar en Mercedes EQA?

En begagnad Mercedes EQA kostar runt 400 000-500 000 kronor medan en ny kostar från 530 000 kronor.

Hur långt går en Mercedes EQA?

Mercedes Benz EQA går upp till 531 km på el.

Är Mercedes EQA en bra bil?

Mercedes Benz EQA är en bra bil med hög komfort och många moderna funktioner. Den passar dig som vill köra miljövänligt på el med en bra räckvidd.

Var byggs Mercedes Benz EQA?

Mercedes Benz EQA tillverkas i Frankrike.

Vad är skillnaden mellan Mercedes Benz EQA och EQC?

EQC är större än EQA och har därför mer bagageutrymme medan EQA har längre räckvidd än vad EQC har.