Räntekampanj - Endast 6,69% ränta på utvalda bilar! Till erbjudandet
hero image
hero image

Sveriges bästa priser på begagnad Polestar 2

Se vårt utbud av begagnade Polestar 2 och hitta din nästa bil till ett bra pris. Med gratis hemleverans, provkörning i 14 dagar, fri retur och minst 12 månaders garanti är vi stolta över att ha Sveriges nöjdaste bilkunder. Dessutom ingår försäkring under provkörningsperioden.

Polestar 2 (11)
Rekommenderad
Polestar 2 (11)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder

Som en elbil ska vara

Volvos Polestar 2 är en elbil som utmärker sig. Den har en modern och minimalistisk design med kraftfulla linjer som andas premiumkvalitet. Tack vare avancerad teknik är körupplevelsen något utöver det vanliga och detta är en av de mest kompetenta elbilarna på marknaden.

Polestar 2 är utrustad med bland annat automatisk nödbroms, trafikteckenigenkänning och adaptiv farthållare som ökar säkerheten både för dig och dina medtrafikanter.

Prestanda på en ny nivå

Polestar 2 levererar prestanda på en helt ny nivå. Du får en bil med effekt på 231 hästkrafter och som gör 0-100 km/h på 7,4 sekunder. Bilen kan väljas i Standard range eller Long range. Polestar 2 Standard range har en räckvidd på 478 km medan Polestar 2 Long range har en räckvidd på 551 km.

Vill du ha ännu mer kraft finns även Polestar 2 Long range med dubbla motorer där du får en effekt på 408 hästkrafter och kan göra 0-100 km/h på 4,7 sekunder. Dock på bekostnad av räckvidden som då är 487 km.

Laddning upp till 80 procent kan du göra via en snabbladdare på ungefär 40 minuter. Vill du ladda bilen fullt tar detta cirka 7-8 timmar.

Vad kostar Polestar 2?

Ska du köpa Polestar 2 som ny är startpriset för en Polestar 2 Standard range cirka 500 000 kronor och för en Polestar 2 Long range runt 550 000-600 000 kronor beroende på utrustning och uppgraderingar.

Volvo Polestar 2 pris för en begagnad

En begagnad Polestar 2 har ett pris i genomsnitt på runt 500 000 kronor men detta pris kan variera mycket beroende på vilken utrustning bilen har och hur många mil bilen har gått.

Köp Polestar 2 begagnad på Carla

Att köpa en begagnad Polestar 2 har aldrig varit enklare. Du klickar helt enkelt in på den bilen du är intresserad av, trycker på köp och fyller i de efterfrågade uppgifterna.

Avtalet signerar du direkt med Bank-ID och sedan levereras bilen hem till dig helt gratis. Du får provköra i 14 dagar och kan ångra dig när som helst under dessa dagar om du inte är nöjd.

Begagnad Polestar 2 i toppskick

Alla begagnade bilar som du hittar hos oss är noggrant inspekterade och testade för att vara i toppskick. Vi kontrollerar över 280 punkter och rengör bilen både invändigt och utvändigt. Du kan läsa mer om vår kvalitetskontroll här.

Polestar 2 Specifikationer

Räckvidd: 478-551 km
Snabbladdning: 80 % på cirka 40 minuter
Full laddning: Cirka 7-8 timmar