Just nu: 6,69% kampanjränta på Tesla Model 3 Till kampanjen
hero image
hero image

Köp Volkswagen Golf GTE laddhybrid

Köp en begagnad Volkswagen Golf GTE online här på Carla. En kraftfull hybrid med mängder av funktioner. I köpet ingår alltid gratis hemleverans, fri retur och provkörning i 14 dagar samt minst 12 månaders garanti.

Volkswagen (15)
Rekommenderad
Volkswagen (15)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder
Använd din bil som inbyte
Vi tar emot både el- och fossildrivna bilar.

Dubbel glädje med Golf GTE hybrid

Volkswagens laddhybrid Golf GTE Edition är bilen som ger dubbel körglädje tack vare kombinationen av en elmotor och en förbränningsmotor. Med den tysta elmotorn kommer du upp till 62-68 km innan den kraftfulla förbränningsmotorn sömlöst kopplas på så att du kan ta dig hela vägen fram.
Den sportiga designen ger ett elegant uttryck som utmärker sig. Interiören är stilren och mjuk och det finns gott om plats, vilket ger en hög komfort även när du kör längre sträckor. Golf GTE har en acceleration från 0-100 på 6,7 sekunder och du kan komma upp i en maxhastighet på 225 km/h. Du får dessutom många högteknologiska funktioner som gör körningen säker och trygg.

Köp en Volkswagen Golf begagnad på Carla

Att köpa en Volkswagen Golf begagnad här på Carla är enkelt. Du väljer om du vill betala kontant eller ansöka om ett billån, sedan så levererar vi bilen direkt hem till din dörr helt gratis.
Alla begagnade bilar som du hittar hos oss är noggrant kontrollerade och testade för att vara i sitt bästa skick. Vill du läsa mer om hur vi kontrollerar våra bilar kan du göra det här!

Ingår i köpet:

  • Gratis hemleverans och fri retur
  • Provkörning i 14 dagar
  • Minst 12 månaders garanti
  • 14 dagars rulla ut-försäkring
  • Sommar- och vinterdäck

Volkswagen Golf GTE Pris

Priset för en Golf GTE som är begagnad ligger i genomsnitt på runt 300 000-400 000 kronor här på Carla. Priset varierar en del beroende på bilens utrustning, vilket tillverkningsår bilen har och hur många mil den har gått.

Volkswagen Golf GTE Hybrid specifikationer

  • Räckvidd elmotor: Upp till 62-68 km
  • Acceleration: 0-100 km/h på 6,7 sekunder
  • Maxhastighet: 225 km/h

Vill du veta mer?

Undrar du något om våra bilar eller vill du veta mer om hur det fungerar att köpa begagnad elbil online? Kontakta oss på Carla så hjälper vi dig. Du når oss via vår chatt, på telefon 08 - 792 01 01 eller genom att mejla hej@carla.se.

FAQ

Hur mycket kostar en Volkswagen Golf GTE?

En ny ​​Volkswagen Golf GTE har ett startpris på cirka 480 000 kronor. En begagnad Golf GTE har ett pris på ungefär 300 000-400 000 kronor.

Hur långt går en Golf GTE på el?

En Volkswagen Golf GTE går upp till 62-68 km på el.

Är Volkswagen Golf GTE en bra bil?

Volkswagen Golf GTE laddhybrid är en bra bil när du vill köra på el mestadels men ändå kunna ta dig längre sträckor utan att behöva stanna ladda. Bilen är genomtänkt och kul att köra.