hero image
hero image

Köp begagnad KIA Optima Plug-in hybrid

Köp eller finansiera din nästa KIA Optima Sportswagon plug-in hybrid här på Carla. Hos oss hittar du begagnade KIA Optima till bra priser. I köpet ingår alltid fri frakt och retur, provkörning i 14 dagar och minst 12 månaders garanti.

Kia Optima (2)
Rekommenderad
Kia Optima (2)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder

KIA Optima Sportswagon Plug-in hybrid kombinerar det bästa av två världar

KIA Optima plug-in hybrid är den eleganta bilen med kompromisslös design och hög komfort. Du får det bästa av två världar med elmotorn som är tyst och miljövänlig och som tar dig upp till 62 km, sen kopplas förbränningsmotorn sömlöst på så att du kan komma hela vägen. Att ladda elmotorn till fullt batteri tar cirka 3-5 timmar.

KIA Optima är utrustad med mängder av tekniska funktioner som gör säkerheten till bland de högsta i klassen – autobroms, parkeringsassistans, aktivt filövervakningssystem och adaptiv farthållare är bara några exempel. Bilen är rymlig så alla i familjen sitter bekvämt hela resan och den har ett stort och flexibelt bagageutrymme med gott om plats för packning.

Hitta din KIA Optima begagnad här på Carla

Här på Carla har vi ett flertal begagnade KIA Optima att välja på. Välj din bil och köp den direkt online. Du kan betala kontant eller ansöka om ett billån och får sedan ett köpekontrakt skickat till din mejl. Detta signerar du enkelt med Bank-ID. Nu levereras din begagnade KIA Optima plug-in hem till dig och du får provköra den i 14 dagar. Är du inte helt nöjd är det bara att kontakta oss så hämtar vi upp bilen igen helt kostnadsfritt.

KIA Optima pris

Priset för en KIA Optima som är begagnad ligger i snitt på runt 250 000 kronor här på Carla. Beroende på hur långt bilen har gått och vilken årsmodell det är så kan priserna variera en hel del. Det varierar även beroende på bilens utrustning. Exempelvis har vanligen KIA Optima Sportswagon högre pris än grundmodellen.

Vi får kontinuerligt in nya KIA Optima hybrid så håll utkik här efter en bil som passar dina behov och är i din prisklass.

KIA Optima laddhybrid specifikationer

Räckvidd elmotor: 62 km
Laddning: 3-5 timmar
Drivmedel: Bensin

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Vill du veta mer om en KIA Optima laddhybrid som är begagnad eller har några frågor om hur det fungerar att köpa begagnad elbil online hos oss? Då är det bara att höra av dig! Kontakta oss på 08-792 01 01, hej@carla.se eller via vår chat.