Räntekampanj från 5,49% på utvalda bilar - Till kampanjen
BMW i3s
BMW i3s
BMW logo

Köp begagnad BMW i3s

Se vårt utbud av den kompakta och smidiga elbilen BMW i3s. Köp eller finansiera direkt online. Det ingår alltid gratis hemleverans, fri retur och minst 12 månaders garanti samt att du får provköra bilen i 14 dagar!

BMW i3s (7)
Rekommenderad
BMW i3s (7)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder

Den sportiga stadsbilen

BMW i3s är sportversionen av sin föregångare BMW i3. Här får du en liten och smidig bil som passar utmärkt för stadskörning samtidigt som den har en hög prestanda med en toppfart på 160 km/h och en acceleration på 0-100 km/h på 6,9 sekunder.

Du kan ladda upp till 100 km räckvidd på cirka 20 minuter. För en full laddning tar det cirka 4 timmar beroende på laddeffekt. När det kommer till batteriets kapacitet så finns BMW i3s i två versioner:

BMW i3s 120 Ah – BMW i3s 120 Ah har en batterikapacitet på 42,2 kWh och en räckvidd på upp till 395 km.

BMW i3s 94 Ah – BMW i3s 94 Ah har en batterikapacitet på 33,2 kWh och en räckvidd på upp till 255 km.

Den finns även att välja på i BMW i3s Charged, BMW i3s Charged Professional, BMW i3s Charged Plus och BMW i3s Comfort.

Både exteriör och interiör imponerar

Med i3 s från BMW får du en perfekt vardagsbil med en snygg design. Trots att den är liten och kompakt, vilket gör den enkel att köra, finns det gott om plats inne i bilen och den har en hög komfort. BMW i3s har stilrena och djärva linjer och en modern insida med genomtänkta materialval.

Köp begagnad BMW i3s hos oss

En BMW i3s köper du enklast här på Carla. När du hittat den bil du är intresserad av klickar du in på den för att läsa mer om bilen och dess skick. Klicka sedan på köp-knappen och fyll i den efterfrågade informationen. Ett köpeavtal skickas till din mejl som du godkänner snabbt och smidigt med Bank-ID, sedan är bilen din och vi levererar den gratis hem till dig!

Provkör i 14 dagar

När du har fått hem bilen får du provköra den i 14 dagar för att verkligen kunna känna efter om den är rätt för dig. Ångrar du dig hör du bara av dig till oss så hämtar vi upp den igen utan någon kostnad.

BMW i3s specifikationer

  • Räckvidd: 255-395 km
  • Snabbladdning: 100 km på cirka 18 minuter
  • Full laddning: Cirka 4 timmar
  • Toppfart: 160 km/h
  • Acceleration: 0-100 km/h på 6,9 sekunder

Kontakta oss vid frågor

Undrar du något om någon av våra bilar eller vill veta mer om hur det fungerar att köpa en begagnad elbil online är du välkommen att kontakta oss på 08-792 01 01, hej@carla.se eller via vår chat.