Räntekampanj från 5,49% på utvalda bilar - Till kampanjen
bmw i3
bmw i3
BMW logo

Köp begagnad BMW i3

Se vårt utbud av begagnade BMW i3 och hitta din nästa bil idag. Köp online hos oss med gratis hemleverans, fri retur, provkörning i 14 dagar och minst 12 månaders garanti samt sommar- och vinterhjul.

BMW i3 (6)
Rekommenderad
BMW i3 (6)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder

Den sportiga elbilen med innovativ design

BMW i3 är en liten elbil där tidlös design möter modern teknik. Trots den kompakta storleken har den en luftig interiör och ett sportigt uttryck. Den är tillverkad av hållbara material och drivs till hundra procent på el vilket innebär noll i koldioxidutsläpp.

BMW i3 är den personliga elbilen som finns med dig i vardagen och passar perfekt om du kör mycket inne i stan. Men den är lika skön att köra ute på motor- och landsvägar.

Behöver du lite extra kraft, exempelvis vid en omkörning, lägger du bara i körläget Sport och trycker på pedalen. Den finns även att välja i sportversionen BMW i3s som har mer kraft och en högre toppfart.

BMW i3 – elbil med imponerande räckvidd och snabb laddning

Räckvidden på elbilen BMW i3 är upp till imponerande 307 km. Ska du åka en längre tur och behöver ladda kan du ansluta bilen till en snabbladdare och få upp till 80 procent på 42 minuter.

Köp BMW i3 begagnad på Carla

En i3 från BMW köper du snabbt och enkelt här på Carla. Vi har ett stort utbud av begagnade BMW i3 som du kan klicka hem direkt på vår hemsida. Alla bilar som du hittar hos oss är noggrant inspekterade och kontrollerade för att du ska kunna känna dig trygg med ditt bilköp.

När du hittat din bil klickar du på köp och väljer om du vill betala kontant eller ansöka om finansiering. Du får sedan ett köpeavtal skickat till din mejl som du signerar med Bank-ID. Nu är allt färdigt och vi levererar din BMW i3 direkt hem till din dörr så snart som möjligt. Du får provköra bilen i 14 dagar och kan ångra ditt köp när du vill under denna period.

BMW i3 pris

Priset för en ny BMW i3 börjar på runt 420 000 kronor och uppåt beroende på utrustning och tillval. Värt att nämna är dock att BMW i3 inte längre produceras och därmed inte kommer kunna köpas helt ny längre.

Priset för en begagnad BMW i3 varierar beroende på ett antal olika faktorer såsom vilket år bilen är tillverkad och hur många mil den har gått. Hos oss hittar du både BMW i3 och BMW i3s i olika prisklasser. Glöm inte att kolla in våra begagnade elbilar som är på kampanj för att hitta en till extra bra pris!

BMW i3 elbil specifikationer

Räckvidd: Upp till 307 km
Laddning: Upp till 80 % på 42 minuter
0-100 km/h på 6,9 sekunder