Räntekampanj från 5,49% på utvalda bilar - Till kampanjen
hero image
hero image

BWM Företagsleasing

Drömmer du om att företagsleasa en BMW? Vi på Carla hjälper dig gärna att hitta ett alternativ av BMW företagsleasing som passar dig. Oavsett vilken typ av företag du har kan du hitta din nästa företagsbil hos oss.
Bland vårt breda sortiment av BMW elbilar och laddhybrider för företagsleasing kan du söka dig fram och välja det alternativ som uppfyller dina krav. Försäkring, garanti och däck ingår alltid.

BMW (10)
Lägst pris
BMW (10)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder

Företagsleasa BMW direkt online

Vi på Carla erbjuder företagsleasing av BMW för alla. På vår sajt kan du snabbt, enkelt och smidigt teckna den leasing som du vill ha, där all hantering sker direkt online.

Har du några frågor eller funderingar ska du inte tveka på att kontakta oss. Vår ambition är att på bästa möjliga sätt guida dig genom världen av företagsbilar, med slutmålet om att du får bästa företagsleasing av BMW.

Hitta passande BMW företagsleasing hos oss

Välj bland något av följande alternativ då du vill hitta din nya företagsbil hos oss:

Vi hjälper dig att hitta rätt

Vill du företagsleasa en BMW kan du känna dig trygg med att vi hjälper dig att hitta rätt. Alla de elbilar och laddhybrider som du hittar på vår sajt har inspekterats in i minsta detalj av våra experter.

Vi kan därmed garantera att din bil är så gott som fabriksny när vi levererar den hem till dig. I vår BMW företagsleasing ingår fri leverans i hela landet.

Så mycket kostar det att företagsleasa BMW hos Carla

Carla erbjuder alltid leasing av företagsbil till rimliga priser, för att du ska få ut så mycket som möjligt av det. I vissa fall kan du även hitta extra bra erbjudande då du vill komma igång med företagsleasing av BMW hos oss.

Avdragbar moms för företagare

När du väljer att teckna en BMW företagsleasing innebär det att du varje månad betalar en fast månadskostnad. Med denna fasta månadskostnad kan du enkelt hålla koll på dina utgifter och främja företagets likviditet. Det är en stor förmån för dig som företagare.