Så köper du en elbil hos oss

Från sajt till uppfart – så funkar det.

Ett nytt sätt att köpa elbil på

Vi är en digital bilhandel som ger dig möjigtheten att köpa en elbil direkt från soffan. Hos oss kan du välja bland mängder av elbilar i olika storlekar och prisklasser. Du köper en bil som passar din livsstil online och får den levererad hela vägen hem till din dörr inom de närmaste dagarna. Och för att du ska känna dig säker på ditt köp får du provköra bilen i hela 14 dagar.
Skulle du inte vara nöjd med ditt köp under provkörningsperioden kan du när som helst ångra dig och vi hämtar då upp elbilen hemma hos dig igen – helt kostnadsfritt.

När du hittat en elbil som passar dig:
När du ska köpa en elbil eller laddhybrid hos oss ansöker du antingen om ett billån eller betalar kontant. Om du har en bil som du vill sälja kan du använda den som betalning vid ett inbyte. Du får då din bil värderad och vi drar sedan av bilens värde från priset på din nya elbil.
  • När du har valt hur du vill betala din nya elbil får du ett köpekontrakt skickat till din mejladress som du enkelt signerar med BankID.
  • Nu är din nya bil på väg! Bilen kommer att levereras hem till dig så snart som möjligt. Oftast redan inom några dagar.

Företagskund?
Du kan välja mellan att antingen betala kontant eller att ansöka om finansiell leasing.
Driving Zoe

Nu är din bil på väg

När köpet är klart förbereder vi din nya elbil för leverans och inom några dagar rullar den upp utanför ditt hem. Laddad och redo för nya äventyr. Och om du har valt att använda din gamla bil som inbyte hämtar vi den samtidigt.