Så köper du en elbil hos oss

Från sajt till uppfart – så funkar det.

Ett nytt sätt att köpa elbil på

På Carla har vi en modern online-lösning som gör att du genomför hela din bilaffär från din egen soffa. Hos oss kan du välja och vraka bland en mängd olika elbilar i olika storlekar och prisklasser. Du köper sedan bilen direkt online och får den levererad hela vägen hem till din dörr inom de närmaste dagarna. Och för att du ska känna dig säker på ditt köp kan du provköra bilen i hela 14 dagar.
Skulle du inte vara nöjd med ditt köp under den perioden kan du när som helst ångra dig och vi hämtar då upp elbilen hemma hos dig igen – helt kostnadsfritt.

När du hittat en elbil som passar dig:
  • När du ska köpa en elbil eller laddhybrid hos oss ansöker du antingen om ett billån eller betalar kontant – du väljer självklart det som passar dig bäst. Om du har en bil som du vill sälja kan du lämna den som inbyte. Du får då din bil värderad och vi drar sedan av bilens värde från priset på din nya elbil.
  • När du har valt hur du vill betala din nya elbil får du ett köpeavtal skickat till din mejladress som du enkelt signerar med digitalt Bank-ID.
  • Nu är det klart! Din nya elbil kommer att levereras hem till dig så snart som möjligt. Om du vill redan inom några dagar.

Företagskund?
Du kan välja mellan att antingen betala kontant eller att ansöka om finansiell leasing.

Nu är din bil på väg

När köpet är klart förbereder vi din nya elbil för leverans och inom några dagar rullar den upp utanför ditt hem. Laddad och redo för nya äventyr. Och om du har valt att använda din gamla bil som inbyte hämtar vi den samtidigt.

Nu är det fritt fram att testa vad din nya bil går för! Du får nämligen provköra den i 14 dagar eller 200 km. Skulle det inte känns helt rätt avbryts köpet och vi hämtar då bilen hemma hos dig igen, helt kostnadsfritt.