Våra bilars kvalité
Allt du behöver veta om vad våra bilar gått igenom innan de hittat ett nytt hem.

Inspektion med precision

Varje bil vi köper in genomgår en noggrann inspektion på över 280 punkter där våra kvalificerade tekniker kollar allt från motor, bromsar, elektronik till navigation. Med den senaste teknologin analyserar vi skador och fel som inte är synliga för blotta ögat.

Batteritest

Varje batteri på våra bilar som går fullt på el har gått igenom en detaljerad analys för att vi ska vara säkra på dess hälsa.

Vi kopplar en liten box till bilen, den körs sedan fullladdad ner till 10% och informationen skickas vidare till vår partner som analyserar datan. Vi kan därefter se hur pass bra batteriets kapacitet är, exempelvis kan det stå 96%, vilket tydligt visas under respektive bil.

Reparation & rekond

Vissa bilar vi köper in är knappt använda, andra är i behov av lite kärlek. Så innan din bil anländer till uppfarten har den fått eventuella skador eller mindre brister reparerade och fullt återställda. Som ny, fast begagnad.

Vi rengör och polerar även bilen noggrant för att förlänga lackens livslängd och låter den allmänt fräschas upp på både insidan och utsidan- lite som att den gått på spa.


Fotografering

När vi väl inspekterat och återställt varje bil, visar vi detaljerade bilder från alla möjliga vinklar som du kan hitta i bildgalleriet för varje bil. För oss är det även viktigt att visa eventuella brister, så du vet exakt vad du kan förvänta dig när din bil väl anländer.


Undrar du över något?
Våra öppettider är 08-20 på vardagar och 10-17 på helger.
Få snabbt svar
Vanliga frågor
Copyright © 2021 Carla AB. All rights reserved. Tegelbacken 4A, 111 52 Stockholm. Organisation number: 559277-3492