Kvalitetsbilar
Så ser vi till att våra bilar är i bästa möjliga skick

Vi lämnar ingenting åt slumpen

När du köper en elbil hos oss på Carla kan du vara säker på att bilen är i bra skick. Våra tekniker har granskat bilen med mikroskopisk precision samtidigt som de följt en kontrollista på totalt 280 punkter. Vi sparkar helt enkelt inte bara på däcken utan använder oss av vår expertis och den senaste teknologin för att kunna hitta alla brister - även de som är omöjliga att se med blotta ögat.

Alla elbilar batteritestas

Så här fungerar vårt batteritest:
Vi börjar med att ladda batteriet fullt. Sedan kopplar vi in en dator som fungerar som ett oberoende tredjepartstest från bolaget Aviloo. Vi installerar deras testutrustning i våra bilar, kör sedan bilen ute i vanlig trafik tills det är 10 procent kvar av laddningen. Under körningen mäts energiuttaget och denna information jämförs sedan mot ett förväntat nyskick på batteriet. Detta gör att vi kan jämföra hur batteriet mår, mot när det var helt nytt, vilket ger oss en bra bild av batteriets nuvarande kapacitet. Självklart följer ett certifikat på batteritestet med varje enskild elbil som vi säljer.

Vi ser till att alla bilar är i absolut toppskick

När din nya elbil dyker upp utanför ditt hem vill vi att det ska kännas som att du har köpt en helt ny bil. Därför har vi innan bilen når dig reparerat eventuella skador, testat alla funktioner så allt fungerar som det ska samt gjort små skönhetsingrepp som att rengöra hela bilen ordentligt invändigt och polerat lacken så den blänker extra fint. 


Fotografering

När vi väl inspekterat och återställt varje bil, visar vi detaljerade bilder från alla möjliga vinklar som du kan hitta i bildgalleriet för varje bil. För oss är det även viktigt att visa eventuella brister, så du vet exakt vad du kan förvänta dig när din bil väl anländer.