Hemleverans & retur
Inom tre dagar kommer vi och levererar din nya bil ända hem till dörren. Läs mer om vad du kan förvänta dig på den stora dagen.

Innan bokad hemleverans

Om du valt att betala direkt
När du först betalat handpenning och resterande belopp, ringer vi upp dig och tillsammans bestämmer vi en tid för hemleverans som sker till adressen du valt. Vid denna tidpunkt kommer du även ha fått ett mail med varudeklaration för bilen med detaljer om dess skick- så att du vet vad du kan förvänta dig på den stora dagen.
Om du valt att finansiera med billån
Innan vi kan boka en leverans behöver du ha ansökt och blivit godkänd för ett lån, samt betalat kontantinsatsen. När detta är gjort, ringer vi upp dig och i lugn och ro bestämmer vi tillsammans ett leveransdatum till adressen du valt. Innan bokad hemleverans kommer du även ha fått ett mail med varudeklarationen för bilen med detaljer om dess skick- så att det inte är några konstigheter när bilen väl kommer.

Efter att du bokat tid för hemleverans

Efter att vi tillsammans bestämt en tid då din nya bil ska levereras, får du ett mail med alla detaljer. Väl på plats, går vi igenom bilen och du får sedan signera ett leveranskvitto som en bekräftelse på att bilen hittat hem. Vi hör sedan av oss inom kort samma dag för att stämma av läget och kolla så att bilen är allt du förväntade dig.

Retur- när du inte är helt nöjd

När bilen levererats har du 14 dagars öppet köp, och max 20 mil på dig, att bestämma dig hur den känns. Skulle du av någon anledning inte vara nöjd, hämtar vi den självklart hemma hos dig utan några extra kostnader.
Undrar du över något?
Våra öppettider är 08-20 på vardagar och 10-17 på helger.
Få snabbt svar
Vanliga frågor
Copyright © 2021 Carla AB. All rights reserved. Tegelbacken 4A, 111 52 Stockholm. Organisation number: 559277-3492