Vi levererar bilen hem till dig
När köpet är genomfört kan du luta dig tillbaka i väntan på att din nya elbil ska levereras till din dörr.

Innan bokad hemleverans

Om du betalar direkt
När du betalat handpenning och resterande belopp ringer vi upp dig och bestämmer en tid för hemleverans. Innan vi ringer kommer vi även att skicka all information du kan tänkas behöva gällande bilens skick. Du kan då i lugn och ro dubbelkolla att informationen matchar dina förväntningar.
Om du delbetalar med billån
Innan vi kan boka in din leverans behöver du ha ett godkänt lån på plats och kontantinsatsen ska vara inbetald. Efter det fungerar det precis på samma sätt som om du hade betalat bilen kontant. Vi ringer upp, kommer överens om en leveranstid som passar dig och självklart får du all information om bilens skick.
SteppingIn

När leveransen är bokad

I samband med att din nya bil levereras hem till dig går vi igenom bilens skick tillsammans och du får signera ett leveranskvitto när du bekräftat att bilen är i förväntat skick. Ett tag efter att vi åkt hem igen hör vi  av oss för att säkerställa att din nya elbil lever upp till allt du hoppats på – och förhoppningsvis lite till.
LeveransTesla

Leverans med lastbil, på släp eller on wheels

Din bil kan levereras med lastbil, på släp eller med hjälp av en chaufför som kör din bil direkt hem till dig. Levereras din bil on wheels så är förarsätet och ratten alltid övertäckta. Den extra uppsättningen hjul är inplastade för att skydda interiören. Allt för att du ska få en tipptopp bil!
Driving Tesla 3

14 dagars öppet köp

Skulle du inte vara nöjd med ditt köp har du möjlighet att lämna tillbaka bilen inom 14 dagar. Vi åker då hem till dig igen och hämtar bilen – helt gratis.