Räntekampanj från 5,49% på utvalda bilar - Till kampanjen
hero image
hero image

Köp begagnad Volkswagen e-Golf

Köp en Volkswagen e-Golf online här på Carla. Vi har många begagnade VW e-Golf i toppskick. I ditt köp ingår alltid fri leverans, provkörning i 14 dagar, kostnadsfri retur och minst 12 månaders garanti samt sommar- och vinterhjul.

Volkswagen e-Golf (3)
Rekommenderad
Volkswagen e-Golf (3)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder

e-Golf från Volkswagen är en del av livet

Volkswagen e-Golf är en kompakt och smidig halvkombi med komfort i toppklass. Här kan du vara säker på att du alltid får en skön körupplevelse tack vare bilens många smarta funktioner. Med Innovation Cockpit sparas dina personliga inställningar och din e-Golf känner igen dig. Du kan styra bilen med din röst och göra allt från att ändra låt till att ringa någon. Dessutom finns flertalet säkerhetsfunktioner och andra tekniska detaljer som gör att denna bil blir en del av livet.

e-Golf räckvidd och laddning

Volkswagen E Golf är utrustad med ett batteri på 35,8 kWh, vilket gör det möjligt att ladda bilen snabbt med en laddeffekt på 40 kWh. Med en snabbladdare kan bilen laddas upp till 80 procent på bara 45 minuter. Räckvidden ligger på upp till 300 km, vilket innebär att bilen passar perfekt för dig som framförallt kör i stan eller kortare sträckor.

Volkswagen e-Golf pris

En ny VW e-Golf börjar på runt 380 000 kronor beroende på tillval och utrustning. En begagnad e-Golfs pris ligger hos oss på runt 200 00-300 000 kronor beroende på bland annat årsmodell och hur många mil bilen har gått. Se även om vi har några Volkswagen e-Golf på kampanj för att hitta en till sänkt pris.

Köp e-Golf begagnad hos oss

Ska du köpa en begagnad e-Golf från Volkswagen gör du detta enklast online här på Carla. Klicka in på den bil du är intresserad av för att läsa mer om den. Tryck sedan på köp och välj om du vill betala kontant eller ansöka om finansiering. Kom ihåg att du även kan byta in din gamla bil så drar vi av värdet för den på priset.

När du signerat köpeavtalet med Bank-ID levererar vi bilen hem till dig inom några dagar – helt kostnadsfritt. Du får provköra den i 14 dagar och kan när som helst under denna period ångra ditt köp så hämtar vi upp den igen utan att det kostar dig något.

VW e-Golf Specifikationer

Räckvidd: 300 km
Snabbladdning: 80 % på cirka 45 minuter
Batterikapacitet: 35,8 kWh
Motoreffekt: 150-333 hk
Bagagevolym: 1,230 liter

Undrar du något?

Funderar du på hur det går till att köpa en e-Golf online eller har några frågor om någon av de begagnade elbilar du hittar hos oss är du välkommen att höra av dig. Kontakta oss på 08-792 01 01, hej@carla.se eller via vår chat.