Räntekampanj från 5,49% på utvalda bilar - Till kampanjen
hero image
hero image

Köp begagnad Volkswagen e-Up elbil

Hitta din e Up från Volkswagen hos oss. Vi har ett brett utbud av begagnade Volkswagen e-Up till bra priser. I ditt köp ingår alltid fri frakt och retur, provkörning i 14 dagar och minst 12 månaders garanti samt sommar- och vinterdäck.

Volkswagen e-up! (1)
Rekommenderad
Volkswagen e-up! (1)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder

Smidig stadsbil med lång räckvidd

e-Up är en modern elbil från Volkswagen som passar perfekt att köra med i stan. Den har en låg driftskostnad och är liten och smidig för att du enkelt ska kunna ta dig runt. Detta är en av marknadens billigaste elbilar som passar dig som vill ha en enklare men bra bil. Räckvidden imponerar med sina 260 km och du kan snabbladda bilen med upp till 80 % på bara en timme.

Även om VW e-Up är en avskalad bil har den alla funktioner du kan tänkas behöva. Det som bland annat ingår i standardutrustningen är autobroms, vingelvarning, appstyrd luftkonditionering och eluppvärmd vindruta. Bilen fick dessutom fem stjärnor av Euro NCAP i deras krocktest. Med andra ord får du en säker och prisvärd elbil med hög komfort.

Volkswagen e Up pris

Som sagt så är VW e-Up en prisvärd elbil som börjar på ett pris runt 270 000 som ny. Begagnade Volkswagen e-Up har priser runt 200 00-300 000 kronor hos oss på Carla. Priset beror bland annat på följande:

  • Bilens tillverkningsår
  • Bilens miltal
  • Utrustning

Köp en Volkswagen e-Up begagnad hos oss

Vi startade Carla med visionen om att det ska vara lika enkelt att köpa en bil som det är att köpa ett par skor online. Och precis så enkelt är det! Hitta din begagnade Volkswagen e-Up, klicka på köp, välj hur du vill betala och få bilen hemlevererad direkt till din dörr.

Du får provköra bilen i 14 dagar och om du känner att detta inte var rätt bil för dig är det bara att höra av dig till oss och ångra ditt köp. Då hämtar vi upp den igen hemma hos dig utan någon kostnad.

VW e Up specifikationer

  • Räckvidd: Upp till 260 km
  • Laddning: Upp till 80 % på 60 minuter
  • Fulladdad: 5,5 timmar
  • Batterikapacitet: 36,8 kWh
  • Hästkrafter: 83

Har du några frågor?

Har du några frågor om någon av våra begagnade elbilar? Eller vill du veta mer om hur det går till att köpa en bil hos oss? Du är välkommen att kontakta oss via vår chatt, på telefon 08 - 792 01 01 eller genom att mejla hej@carla.se.

FAQ

Hur mycket kostar en Volkswagen e-Up?

En Volkswagen e-Up som är begagnad kostar ungefär mellan 200 000-300 000 kronor. En ny har ett startpris på 270 000 kronor.

Hur långt går en e-Up?

En VW e-Up har en räckvidd på 260 km.

Är Volkswagen e-Up en bra bil?

VW e-Up är en bra stadsbil som passar om du ofta kör kortare sträckor. Den är liten och smidig och väldigt prisvärd.