Räntekampanj från 5,49% på utvalda bilar - Till kampanjen
hero image
hero image

Köp begagnad Renault laddhybrid

Köp en begagnad Renault laddhybrid online här på Carla. Hos oss får du alltid gratis hemleverans direkt till dörren, provkörning i 14 dagar och fri retur om du vill ångra ditt köp. Dessutom ingår minst 12 månaders bilgaranti samt sommar- och vinterdäck.

Renault (6)
Rekommenderad
Renault (6)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder

Renault hybridbil för en bekväm körupplevelse

Med en Renault laddhybrid får du alltid en bekväm och trygg körupplevelse då bilen kombinerar det bästa av två världar. Den har en elmotor som gör att du till största del kan köra miljövänligt i vardagen. När du ska åka längre sträckor används förbränningsmotorn som innebär att du inte behöver huvudvärken med att hitta någonstans att ladda utan enkelt och smidigt kan ta dig hela vägen fram till din destination.

Renault plug in hybrider

Renault laddhybrid finns framförallt i två modeller. Renault Captur som är en liten och smidig stadsbil och Renault Megane som är en mångsidig kombi med gott om utrymme. Du kan även se alla våra elbilar från Renault.

Köp en begagnad Renault hybrid tryggt och enkelt

Att köpa en begagnad Renault plug in hybrid här på Carla är tryggt och enkelt. Vi går alltid igenom varje bil och inspekterar den enligt en kontrollista med över 280 punkter för att säkerställa att den är i toppskick när du får den. Du kan läsa mer om hur vi kontrollerar våra bilar här.
När du har hittat den Renault laddhybrid som passar dig bäst klickar du bara på köp och fyller i den efterfrågade informationen. Välj om du vill betala kontant eller ansöka om finansiering, sedan är köpet färdigt och vi levererar bilen gratis hem till dig.

Provkör i 14 dagar

När du har fått hem din Renault laddhybrid får du provköra den i 14 dagar för att känna efter om detta är rätt bil för dig. Om allt inte känns helt rätt kan du när som helst under denna period ångra ditt köp och vi hämtar upp bilen igen helt kostnadsfritt.

Kontakta oss!

Behöver du hjälp med att välja rätt bil för dig eller har några frågor är du välkommen att kontakta oss via vår chatt, på telefon 08 - 792 01 01 eller genom att mejla hej@carla.se.

Se även vårt utbud av begagnade elbilar och laddhybrider.

Vanliga frågor om Renault laddhybrid

Vilken laddhybrid från Renault ska man välja?

Vill du ha en bil med mer utrymme ska du välja Renault Megane. Renault Captur är en liten och smidig storstadsbil.

Har Renault bra hybridbilar?

Renault har bra hybridbilar i flera varianter för olika behov. Laddhybriderna är genomtänkta och utvecklade för att passa såväl stadskörning som långa körningar.

Vilken är den billigaste laddhybriden från Renault?

Den billigaste Renault hybridbilen som ny är en Renault Captur.