Värdera din bil gratis här! Till värdering
Renault Zoe
Renault Zoe
Renault logo

Köp begagnad Renault Zoe elbil

Se vårt utbud av begagnade Renault Zoe elbilar och hitta din nästa bil idag. En modern elbil med djärv design. När du köper en Renault Zoe begagnad här på Carla ingår alltid fri frakt, provkörning i 14 dagar, gratis retur och minst 12 månaders garanti!

Renault Zoe (3)
Rekommenderad
Renault Zoe (3)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder

Elektrifiera din vardag

Renault Zoe är bilen som elektrifierar din vardag. Du kör på ren el och minimerar därmed dina klimatutsläpp kopplade till bilkörning. Något som sticker ut med denna bil är den dynamiska designen med sin eleganta finish.

Bilen har en smidig storlek som gör den perfekt för stadskörning då du enkelt kan ta dig runt och parkera även när det är trångt. Trots den kompakta storleken erbjuder elbilen Renault Zoe hög komfort och en nästintill helt tyst körupplevelse.

Det finns gott om bagageutrymme och flera högteknologiska funktioner såsom stora skärmar med smart uppkoppling samt förarhjälpmedel som håller dig säker ute på vägarna.

Kom längre med elbilen Renault Zoe

Renault Zoe har en räckvidd på upp till hela 393 km med en batterikapacitet på 52 kWh. Du kan enkelt fulladda batteriet hemma eller på jobbet och här varierar laddtiderna beroende på laddare men de ligger på mellan 3-19 timmar för en hel laddning. Laddar du i en snabbladdare kan du nå upp till 150 km räckvidd på cirka 30 minuter.

Köp begagnad Renault Zoe hos oss

Vill du köpa begagnad Renault Zoe? Här på Carla gör du det enkelt direkt online. Vi har ett brett utbud så att du kan hitta precis den som passar dig. När du har hittat din bil följer du dessa enkla steg:

  1. Klicka på knappen “Köp online nu”
  2. Fyll i uppgifterna som efterfrågas
  3. Välj om du vill betala kontant eller ansöka om billån
  4. Köpeavtal skickas till din mejl som du signerar med Bank-ID
Din begagnade Renault Zoe levereras gratis direkt hem till dig. Du får provköra den i 14 dagar och känner du dig inte nöjd hämtar vi upp den igen helt kostnadsfritt.

Renault Zoe pris

Priset för en ny Renault Zoe elbil börjar på runt 450 000 kronor. På Carla har vi begagnade Renault Zoe elbilar i flera olika prisklasser. Priset beror bland annat på bilens tillverkningsår och hur många mil bilen har gått men våra priser ligger i snitt på runt 170 000 till 300 000 kronor.

Alla bilar är noggrant kontrollerade

Alla begagnade Renault Zoe som du hittar hos oss är noggrant kontrollerade av våra experter innan de läggs ut till försäljning. Därmed kan du känna dig trygg med att bilen är i sitt absoluta toppskick när du får den. I köpet ingår dessutom alltid minst 12 månaders garanti.

Renault Zoe elbil specifikationer

Räckvidd: Upp till 393 km
Laddning: Upp till 150 km räckvidd på 30 minuter
Fulladdad: 3-19 timmar
Batterikapacitet: 53 kWh

Har du några frågor eller behöver hjälp med ditt köp är du välkommen att kontakta oss via vår chatt, på telefon 08 - 792 01 01 eller genom att mejla hej@carla.se.