Räntekampanj från 5,49% på utvalda bilar - Till kampanjen
hero image
hero image

Köp begagnad Mitsubishi laddhybrid

Här på Carla kan du snabbt och enkelt köpa en begagnad Mitsubishi hybridbil online. Du får alltid gratis hemleverans, provkörning i 14 dagar och fri retur. Dessutom ingår det minst 12 månaders garanti för att du ska kunna känna dig helt trygg med ditt bilköp.

Laddhybrider (2)
Rekommenderad
Laddhybrider (2)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder

Mitsubishi hybrid - Pålitlighet och innovation

Mitsubishi är ett ansett bilmärke som är känt för sin innovation, pålitlighet och avancerade teknik. Med fokus på prestanda, effektivitet och miljömedvetenhet är Mitsubishi laddhybrider ett utmärkt val för dig som söker en balans mellan eldrift och traditionell körglädje.

Mitsubishi plug in hybrid i många modeller

Mitsubishi erbjuder flera laddhybrider som passar olika behov och preferenser. Här är några populära modeller:

  • Mitsubishi Outlander PHEV: Outlander PHEV är en rymlig SUV som kombinerar eldrift med en bensinmotor. Den erbjuder imponerande bränsleeffektivitet och har en elektrisk räckvidd som gör det möjligt att köra kortare sträckor enbart på el. Med sin flexibilitet och robusta design är den perfekt för både stadskörning och landsväg.
  • Mitsubishi Eclipse Cross PHEV: Eclipse Cross PHEV är en elegant och kompakt SUV med laddhybridteknik. Den erbjuder en smidig och responsiv körupplevelse samt avancerade säkerhetsfunktioner. Med sin stilrena design och praktiska funktioner är den en attraktiv bil för dig som vill kombinera miljövänlig körning med komfort och stil.
Se alla våra begagnade laddhybrider.

Köp begagnad Mitsubishi hybrid på Carla

Hos oss på Carla är det enkelt att köpa en begagnad Mitsubishi laddhybrid. Du följer bara stegen nedan:

  • Se vårt utbud av laddhybrider från Mitsubishi och hitta din nästa bil.
  • Klicka på köp och fyll i den efterfrågade informationen samt välj om du vill betala kontant eller ansöka om finansiering.
  • Vi levererar bilen gratis hem till dig.
Provkör din Mitsubishi hybrid i 14 dagar och känn efter hur bilen passar dig och dina behov. Lämna tillbaka den kostnadsfritt om du inte är nöjd.

Alla våra begagnade hybrider från Mitsubishi är noggrant inspekterade och kontrollerade för att garanterat vara i toppskick. Vi gör allt från att testa batteri till att kontrollera vindrutetorkare samt över 280 andra punkter. Du får dessutom minst 12 månaders garanti på bilen för att kunna känna dig helt trygg med ditt bilköp.

Har du några frågor om någon av våra begagnade bilar från Mitsubishi eller vill veta mer om Carla är du välkommen att höra av dig till oss på hej@carla.se, 08 - 792 01 01 eller via vår chat.

Vanliga frågor och svar om Mitsubishi hybridbil

Är Mitsubishi hybrid en bra bil?

Mitsubishi hybrider är bra bilar med modern design och innovativa tekniska funktioner. Oavsett modell får du en bil du kan lita på med lång räckvidd och hög prestanda.