Räntekampanj från 5,49% på utvalda bilar - Till kampanjen
hero image
hero image

Köp begagnad bil från Mitsubishi

Här hittar du alla våra begagnade bilar från Mitsubishi. Välj mellan elbil och laddhybrid samt flera olika modeller. I ditt köp ingår fri leverans och retur, provkörning i 14 dagar och minst 12 månaders garanti. Du får dessutom med både sommar- och vinterdäck.

Mitsubishi (2)
Rekommenderad
Mitsubishi (2)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder

Populära bilar från Mitsubishi

Populära Mitsubishi-bilar inkluderar Mitsubishi Outlander PHEV, en laddhybrid från Mitsubishi som är mycket eftertraktad för sin bränsleeffektivitet och sin utmärkta körupplevelse.

En annan populär bil från Mitsubishi är elbilen i-MiEV som är en av de tidigaste elbilarna på marknaden och har beprövad teknik.

Mitsubishis historia

Mitsubishis historia har alltid varit inriktad på innovation och teknologi. Företaget grundades år 1870 och har sedan dess varit engagerade i forskning och utveckling inom en mängd olika områden.

Mitsubishi var en av de första bilföretagen som började tillverka elbilar och laddhybrider, och deras teknik har sedan dess utvecklats till en av de mest avancerade på marknaden.

Vanliga frågor om Mitsubishi bilar

Vad kostar en begagnad Mitsubishi?

Priset på en begagnad Mitsubishi varierar beroende på bilmodell, årsmodell, skick och körsträcka. Hos oss på Carla kan du hitta Mitsubishi-bilar till förmånliga priser som passar din budget.

Är Mitsubishi en bra bil?

Mitsubishi är känt för att tillverka högkvalitativa bilar som är pålitliga och hållbara. Deras bilar är också mycket bränsleeffektiva och har utmärkt körglädje.

Vilken Mitsubishibil är bäst att köpa?

Det beror på vad du söker efter. Om du är ute efter en bränsleeffektiv bil med låg utsläppsnivå så kan en laddhybrid som Outlander PHEV vara ett bra alternativ.

Om du däremot vill ha en renodlad elbil med utmärkt prestanda så kan i-MiEV vara ett bra val. Oavsett vilken modell du väljer så kan du lita på att Mitsubishi är en tillverkare som sätter kvalitet och teknologi i första hand.

Vart tillverkas Mitsubishi?

Mitsubishi har tillverkning och produktionsanläggningar runt om i världen. Företaget är baserat i Tokyo, Japan och har flera fabriker i Japan där de tillverkar sina bilar. Utöver det har Mitsubishi produktionsanläggningar i andra länder, inklusive Thailand, Kina, USA och Europa.

Mitsubishi har också partnerskap med andra bilföretag runt om i världen, vilket gör att de kan tillverka och distribuera bilar globalt. Därmed är Mitsubishi-bilar tillverkade i flera olika länder och regioner runt om i världen.