Räntekampanj från 5,49% på utvalda bilar - Till kampanjen
hero image
hero image

Kia Företagsleasing

Vi på Carla erbjuder KIA Företagsleasing för alla företag. Hos oss kan du snabbt, smidigt och enkelt hitta din nästa företagsbil direkt online, helt utan krångel. Du slipper alla onödiga kostnader och kan istället lita på att vi hjälper dig att hitta den företagsleasing som passar dig bäst, till bäst pris.
På vår sajt kan du söka dig fram bland ett brett utbud av elbilar och laddhybrider för att hitta den företagsleasing av bil från KIA som faller just dig i smaken! Vårt främsta mål är att du ska känna dig trygg och bekväm i hela processen om att hitta en bil att företagsleasa redan idag.

Kia (3)
Rekommenderad
Kia (3)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder

Vi hjälper dig att hitta rätt företagsleasing från Kia

Om du önskar företagsleasa en bil från Kia kan du välja mellan ett flertal olika bilmodeller för att hitta den företagsbil som passar dig bäst. De elbilar och laddhybrider som finns listade på vår sajt håller högsta möjliga standard för att ge dig bästa möjliga leasing.

Kia EV6 företagsleasing

En mycket populär bil för företagsleasing från Kia är Kia EV6 - en modern, snabb och pålitlig crossover elbil som med dess kraftfulla inre och höga komfort ger dig en fantastisk körupplevelse.

Kontakta oss om du vill veta mer kring företagsleasing av Kia EV6

Detta är bara en av alla Kia bilmodeller som du kan välja för företagsleasing hos oss på Carla. Andra populära val är företagsleasing av Kia Sorento och företagsleasing av Kia Niro. Hos oss på Carla kan du hitta Kia leasing för alla företag utifrån individuella önskemål och behov.

Kontakta oss vid önskemål om Kia leasing för företag

Vill du få hjälp med att hitta din nästa företagsbil? Då ska du inte tveka på att kontakta oss på Carla. Tillsammans ser vi till att hitta den bil som uppfyller dina krav, för att du ska få ut så mycket som möjligt av din företagsleasing från Kia.

Så tar du kontakt med oss

Oavsett vilken typ av företagsbil just du vill hitta ser vi till att allt går rätt till redan från start. För att komma i kontakt med oss kan du nå oss på telefon eller via e-post. Vill du få snabba svar angående din Kia företagsleasing kan du skriva till oss direkt i chatten.

Företagsleasa Kia bil med avdragbar moms

En enorm fördel med att företagsleasa en Kia är att denna typ av billeasing innebär att du som företagare kan dra av momsen. Det gör att din företagsleasing av Kia bil blir otroligt förmånlig, där du slippar belasta företagets likviditet men samtidigt får tillgång till en helt egen bil. Vi på Carla hjälper dig att hitta din nästa företagsbil med företagsleasing från Kia!

Detta ingår vid företagsleasing hos Carla

Utöver att du som företagare kan leasa en bil med avdragbar moms erbjuder vi på Carla andra förmåner då du väljer att skaffa företagsleasing hos oss. Tecknar du Kia leasing för företag via vår sajt ingår alltid följande:

  • Sommar- och vinterdäck
  • Minst 12 månaders garanti
  • 14 dagars försäkring
  • Fri leverans i hela Sverige