Värdera din bil gratis här! Till värdering
hero image
hero image

Köp begagnad Audi laddhybrid

Se vårt utbud av begagnade laddhybrider från Audi och hitta din nästa bil idag. Vi har populära modeller som Audi A6 Avant, Audi A3 e-Tron och Audi Q5. När du köper din bil hos oss får du alltid gratis hemleverans, provkörning i 14 dagar och minst 12 månaders garanti för ett tryggt bilköp.

Audi (1)
Rekommenderad
Audi (1)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder

Flexibilitet med Audi plug in hybrid

Audi är en tysk biltillverkare som är känd för sin höga kvalitet, eleganta design och avancerade teknik. Med ett starkt fokus på innovation och hållbarhet erbjuder Audi en imponerande linje av laddhybrider som kombinerar elektrisk kraft med förbränningsmotorns räckvidd. Audis laddhybrider är ett utmärkt val för dig som vill uppleva det bästa av två världar.

Här är några populära laddhybrider från Audi:

  • Audi A3 e-Tron: A3 e-Tron är en kompakt laddhybrid med sportig design och en imponerande elektrisk räckvidd. Den har en kraftfull prestanda och ett generöst bagageutrymme.
  • Audi Q5 TFSI e: Q5 TFSI e är en lyxig SUV laddhybrid med kraftfull prestanda och en generös elektrisk räckvidd. Den erbjuder rymlighet, komfort och avancerad teknik för både stadskörning och längre resor.
  • Audi A6 Avant TFSI e: A6 Avant TFSI e är en elegant och rymlig kombi laddhybrid som kombinerar kraftfull prestanda med imponerande bränsleeffektivitet. Den är perfekt för dig som söker en kombination av stil, utrymme och hållbarhet.

Audi laddhybrid pris

En ny Audi plug in hybrid har ett startpris på runt 500 000-700 000 kronor men priset beror mycket på vilken modell du väljer samt utrustningsnivå. En Audi laddhybrid begagnad kostar i genomsnitt runt 400 000-600 000 kronor där priset baseras bland annat på modell, bilens tillverkningsår och hur många mil bilen har gått.

Köp Audi laddhybrid begagnad på Carla

På Carla strävar vi efter att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att köpa en laddhybrid från Audi. Välj din bil och köp den direkt online. Du kan antingen betala kontant eller ansöka om finansiering direkt via oss i samarbete med Santander Consumer Bank.

När du hittat rätt plug in hybrid från Audi för dig levererar vi bilen gratis hem till din uppfart och du får provköra den i 14 dagar. Du kan när som helst under denna period ångra ditt köp så hämtar vi upp bilen igen utan någon kostnad.

Vill du se hela vårt utbud av laddhybrider hittar du det här.

Vanliga frågor och svar om Audi hybrid

Vilka laddhybrider har Audi?

Audi har ett stort utbud av laddhybrider. Några av deras mest populära modeller inkluderar bland annat Audi A6 Avant, Audi Q4 e-tron, Audi A3 e-tron och Audi Q5.

Hur långt går en Audi laddhybrid?

Hur långt en hybrid från Audi går på el beror på vilken modell du väljer. Räckvidden på el ligger vanligen runt 50-60 km.