Just nu: 6,69% kampanjränta på Tesla Model 3 Till kampanjen
hero image
hero image

Köp begagnad Nissan Leaf elbil

Köp en Nissan Leaf elbil här på Carla. Vi har flera begagnade Nissan Leaf till bra priser. Du får alltid gratis hemleverans och får provköra bilen i 14 dagar. I köpet ingår fri retur, minst 12 månaders garanti samt sommar- och vinterhjul.

Nissan Leaf (12)
Rekommenderad
Nissan Leaf (12)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder

Den eldrivna familjebilen

Nissan Leaf är den eldrivna familjebilen med gott om utrymme och många tekniska funktioner som ger en dynamisk körupplevelse. Du får en säker bil med lång räckvidd på upp till 385 km.

När batteriet börjar ta slut kan du ansluta till en snabbladdare och ladda upp till 80 procent på ungefär 1 timme. För full laddning tar det cirka 7,5 timmar. Med e-pedal och ProPILOT Assist får du hjälp när du behöver det och kan slappna av under din körning.

Din Nissan Leaf elbil följer automatiskt trafikrytmen, håller dig centrerad på vägen och kan hjälpa dig med att parkera för att nämna några funktioner.

Plats för alla

Utåt sett ser elbilen Nissan Leaf liten och kompakt ut men den har förvånansvärt mycket utrymme. I bagageutrymmet får du plats med all packning inför resan och behöver du extra plats är det enkelt att fälla baksätet. Alla i familjen kan sitta bekvämt även när ni ska resa längre sträckor tack vare den höga komforten.

Nissan Leaf pris

Ska du köpa en ny Nissan Leaf börjar priset på runt 400 000 kronor och uppåt. En begagnad Nissan Leaf varierar i pris men kan ligga på allt från cirka 150 000 upp mot 350 000 kronor. Priset beror bland annat på tillverkningsår och hur många mil bilen har gått samt utrustning.

Köp Nissan Leaf begagnad på Carla

Hos oss kan du köpa Nissan Leaf enkelt direkt online. Kolla igenom våra begagnade Nissan Leaf och välj den som passar dig bäst. Klicka på köp och välj om du vill betala kontant eller ansöka om ett billån.

Vi levererar sedan bilen direkt hem till din dörr helt gratis och du får provköra den i 14 dagar. Trivs du inte med bilen är det bara att ångra ditt köp så kommer vi och hämtar upp den igen kostnadsfritt.

Begagnad Nissan Leaf i nyskick

Alla begagnade Nissan Leaf elbilar som du hittar hos oss är i toppskick. Vi går igenom varje bil noggrant för att garantera att de är i sitt bästa skick. Här kan du se hela vår kontrollista på vad vi går igenom innan vi lägger ut bilarna till försäljning.

Nissan Leaf elbil specifikationer

Räckvidd: Upp till 385 km
Laddning: Upp till 80 % på 60 minuter
Fulladdad: 7,5 timmar
Hästkrafter: 109-150 hk

Kontakta oss

Har du några frågor om någon av våra elbilar Nissan Leaf eller undrar något om hur det går till att köpa begagnad elbil här på Carla är du välkommen att kontakta oss via vår chatt, på telefon 08 - 792 01 01 eller genom att mejla hej@carla.se.