Just nu: 6,69% kampanjränta på Tesla Model 3 Till kampanjen
hero image
hero image

Köp begagnad MG elbil

På Carla har vi begagnade elbilar från MG i populära modeller som MG4, MG Marvel R och MG5. Se vårt utbud och köp din nästa bil online idag. Vi levererar bilen gratis hem till dig och du får provköra den i 14 dagar. Det ingår även fri retur, minst 12 månaders garanti och Rulla ut-försäkring från IF under provkörningen.

MG (4)
Rekommenderad
MG (4)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder

Ledande elbilar med modern teknik

MG är ett brittiskt bilmärke med en lång historia av att producera pålitliga och prisvärda bilar. I dagens elbilsrevolution har MG tagit en ledande roll genom att erbjuda en imponerande rad elbilar som kombinerar modern teknik, hållbarhet och prisvärdhet.

Med sitt fokus på innovation och framtidens mobilitet har MG etablerat sig som en populär aktör inom elbilsmarknaden. Här är ett urval av deras modeller:

  • MG4 Electric: MG4 Electric är en sportig och kraftfull elbil som erbjuder smidig acceleration och en imponerande räckvidd på upp till 435 km. Med sin moderna design och avancerade teknik ger den en spännande och hållbar körupplevelse och en prestanda på 0-100 km/h på 7,9 sekunder.
  • MG ZS EV: ZS EV är en kompakt el-SUV med generös räckvidd på 440 km. Den erbjuder en rymlig interiör, avancerade säkerhetsfunktioner och en prestanda på 0-100 km/h på 8,6 sekunder.
  • MG Marvel R Electric: Marvel R Electric är en imponerande el-SUV med sportig design och avancerad teknik. Den erbjuder en kraftfull prestanda, lång räckvidd på 400 km och moderna funktioner som självkörande kapacitet och uppkopplade tjänster.
  • MG5 Electric: MG5 Electric är en praktisk elbil med kombiutrymme och lång räckvidd. Den kombinerar funktionalitet med hållbarhet och erbjuder en bekväm körupplevelse.

MG elbil pris

Priset på en MG elbil som är ny ligger runt 400 000-500 000 kronor där priset varierar en del beroende på vilken modell du väljer. En begagnad MG elbil ligger i genomsnitt på runt 250 000-350 000 kronor beroende på modell, tillverkningsår och hur många mil bilen har gått.

Köp MG elbil begagnad på Carla

Här på Carla har vi gjort det enkelt för dig att köpa en begagnad MG elbil.

  • Välj din elbil från MG och klicka på köp.
    Fyll i dina uppgifter och välj om du vill betala kontant eller ansöka om finansiering.
  • Vi levererar bilen hem till dig helt gratis.
När du fått hem bilen får du provköra den i lugn och ro under 14 dagar för att känna efter så att allt känns rätt. Vill du ångra ditt köp kan du göra det när som helst under denna period och vi hämtar upp bilen igen hemma hos dig igen, helt kostnadsfritt.

Har du några frågor om någon av våra elbilar från MG är du välkommen att kontakta oss på hej@carla.se, 08- 792 01 01 eller via vår chat. Är du ute efter att köpa elbilar kan du se hela vårt utbud.

Vanliga frågor och svar om MG elbil

Är MG en bra elbil?

MG elbil är en imponerande elbil där komfort och räckvidd är det som sticker ut. En perfekt bil för dig som ofta kör långa sträckor.

Vad kostar en MG elbil?

En begagnad MG elbil här på Carla kostar vanligen runt 250 000-350 000 kronor.