Värdera din bil gratis här - Till värdering
hero image
hero image

Köp begagnad Mercedes laddhybrid

Här ser du alla våra begagnade hybrider från Mercedes till bra priser. Köp din nästa Mercedes Benz laddhybrid online idag. Du får alltid fri frakt och retur, provkörning i 14 dagar och minst 12 månaders garanti samt både sommar- och vinterdäck.

Mercedes-Benz (15)
Rekommenderad
Mercedes-Benz (15)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder
Använd din bil som inbyte
Vi tar emot både el- och fossildrivna bilar.

Halvt elektrisk, helt fantastisk

En Mercedes hybrid är en bil som är halvt elektrisk och helt fantastisk. I tätort kan du köra miljövänligt och tyst på el och när du ska köra längre turer använder du den kraftfulla förbränningsmotorn. Intelligent drivningsstyrning ger dig den mest effektiva kombinationen av båda motorer och därmed en imponerande räckvidd.

Mercedes-Benz har släppt flera laddhybrider under åren och några modeller är följande:

  • Mercedes-Benz A-klass halvkombi – En stor laddhybrid från Mercedes med en elektrisk räckvidd på 65-74 km.
  • Mercedes-Benz B-klass Sports Tourer – En sportig modell som passar perfekt som en familjebil. Elektrisk räckvidd på 62-71 km.
  • Mercedes-Benz C-klass Sedan – En hybrid med snygg design, hög prestanda och en elektrisk räckvidd på ungefär 109 km.
  • Mercedes-Benz E-klass kombi – En rymlig bil som är ekonomisk att köra tack vare kombinationen av motorer. En elektrisk räckvidd på 48-54 km.
Se även våra Mercedes elbilar i lager.

Köp en Mercedes laddhybrid begagnad på Carla

Hos oss på Carla kan du köpa en begagnad Mercedes hybrid hur enkelt som helst. Välj den hybrid som passar dig och dina behov och klicka på köp. Betala kontant eller ansök om ett billån och fyll i den efterfrågade informationen, sen så är köpet färdigt.

Vi levererar bilen hem till dig gratis och du får provköra den i 14 dagar. Under denna period kan du när som helst ångra ditt köp och vi hämtar upp bilen igen kostnadsfritt.

Mercedes laddhybrid pris

Priserna för Mercedes laddhybrider skiljer sig en hel del då deras laddhybrider finns i flertalet olika modeller. Men för en ny bil ligger priserna i snitt på runt 500 000-600 000 kronor. En begagnad laddhybrid från Mercedes ligger i snitt på runt 400 000-500 000 kronor beroende på modell, tillverkningsår för bilen och hur många mil bilen har gått.

Kontakta oss!

Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss via vår chatt, på telefon 08 - 792 01 01 eller genom att mejla hej@carla.se. Vill du se alla våra begagnade laddhybrider hittar du dem här.

Vanliga frågor om Mercedes hybrid

Vad kostar Mercedes Benz laddhybrid?

En ny Mercedes Benz laddhybrid ligger på runt 500 000-600 000 kronor medan en begagnad ligger på runt 400 000-500 000 kronor.

Hur fungerar Mercedes laddhybrid?

En Mercedes laddhybrid kör mestadels på el och när batteriet tar slut byter den sömlöst över till att köra med förbränningsmotorn för en ultimat räckvidd.

Hur långt går Mercedes laddhybrid på el?

Hur långt en Mercedes laddhybrid går på el beror på vilken modell du väljer men det kan vara allt från cirka 50-100 km.

Vilken är den billigaste laddhybriden från Mercedes?

En Mercedes-Benz A-klass A250e är en av de billigaste varianterna av Mercedes hybrider och har ett pris på runt 400 000 kronor.