Just nu: 6,69% kampanjränta på Tesla Model 3 Till kampanjen
hero image
hero image

Köp begagnad Hyundai Tucson Plug in hybrid

Här ser du vårt utbud av begagnade Hyundai Tucson Plug-in hybrider. Köp din bil online med gratis hemleverans, provkörning i 14 dagar och fri retur – enkelt, smidigt och tryggt! Dessutom ingår det rulla ut-försäkring under provkörningen samt minst 12 månaders bilgaranti.

Hyundai (0)
Rekommenderad
Hyundai (0)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder

Här var det tomt… Men det löser vi!

Du kan antingen gå tillbaka och ändra din sökning. Eller så kan du skapa en bevakning. Då skickar vi mejl till dig så fort vi får in bilar som matchar dina önskemål.

En miljövänlig SUV med klassledande säkerhet

Tucson från Hyundai är en stor SUV med snygg design och moderna funktioner. Detta är en prisvärd bil där du får mycket för pengarna. Bilen har en hög komfort och är enkel att köra tack vare uppkopplad teknik och klassledande säkerhetsutrustning.

Kombinationen av en tyst och miljövänlig elmotor med en kraftfull förbränningsmotor ger dig en trygghet när du är ute och kör. Du kommer upp till 62 km på ren el och när denna räckvidd är förbrukad kopplas automatisk bensinmotorn på, så kan du ladda bilen vid ett senare tillfälle.

Hyundai Tucson pris

Priset för en Hyundai Tucson mildhybrid beror på utrustningsnivå. För en ny börjar priset på runt 450 000 kronor. För en begagnad Hyundai Tucson ligger priset i snitt på runt 250 000 kronor men även detta beror på utrustningsnivå samt bilens tillverkningsår och miltal.

Köp en Hyundai Tucson begagnad här

Att köpa en begagnad Hyundai Tucson laddhybrid här på Carla är hur enkelt som helst. Du klickar på köp och väljer om du vill betala kontant eller ansöka om finansiering. Därefter levererar vi bilen direkt hem till dig och du får provköra den hemma i lugn och ro under 14 dagar. Vill du ångra ditt köp hämtar vi upp bilen igen utan någon kostnad.

Vill du se alla våra laddhybrider från Hyundai hittar du dem här.

Hyundai Tucson hybrid specifikationer

  • Räckvidd: Upp till 62 km på el
  • Drivmedel: Bensin
  • Hästkrafter: 265 hk

Kontakta oss om du vill veta mer

Vill du veta mer om någon av våra begagnade bilar? Tveka inte att kontakta oss via vår chatt, på telefon 08 - 792 01 01 eller genom att mejla hej@carla.se.

Vanliga frågor och svar om Hyundai Tucson Plug in hybrid

Är Hyundai Tucson en bra bil?

En Hyundai Tucson plug in är en prisvärd bil med hög säkerhet och moderna funktioner som är bekväm och enkel att köra. Den har fått bra betyg i många tester och passar såväl för barnfamiljen som den gör som tjänstebil.

Vad är skatten på Hyundai Tucson?

Skatten på Hyundai Tucson plug in hybrid ligger på 4 585 kronor de tre första åren, därefter 1108 kr/år (2023).

Hur mycket drar en Hyundai Tucson?

En Hyundai Tucsons bränsleförbrukning ligger ungefär på 0,64 l/mil.

Hur mycket har Hyundai Tucson i bagageutrymme?

Bagageutrymmet på en Hyundai Tucson är 546-616 liter, 1 725-1 795 liter med nedfällt baksäte.