Värdera din bil gratis här - Till värdering
hero image
hero image

Köp begagnad Ford elbil

Här hittar du alla våra begagnade elbilar från Ford i modeller som Ford Mustang Mach-E och Ford Focus Electric. Se vårt utbud och köp din elbil direkt online. Du får alltid gratis hemleverans och fri retur, provkörning i 14 dagar och minst 12 månaders garanti på ditt bilköp. Dessutom ingår Rulla ut-försäkring under provperioden samt både sommar- och vinterdäck.

Ford (1)
Rekommenderad
Ford (1)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder

Helt elektrisk framtid

Ford är ett välkänt bilmärke med en lång historia av innovation och framstående teknik. Som en av de ledande biltillverkarna erbjuder

Ford har ett imponerande utbud av elbilar. Med sin dedikation till hållbarhet och prestanda har Ford elbilar som passar olika livsstilar och körsituationer.

  • Ford Mustang Mach-E: Mustang Mach-E är en sportig och modern el-SUV med imponerande prestanda och stilfull design. Den erbjuder en elektrisk räckvidd som passar både vardagskörning och längre resor.
  • Ford Focus Electric: Focus Electric är en kompakt elbil som kombinerar smidig körning med flexibilitet och utrymme. Den är utrustad med avancerade tekniska funktioner och erbjuder en bekväm och tyst körupplevelse.
  • Ford e-Tourneo: Ford e-Tourneo är en elbil som kombinerar rymlighet, komfort och hållbarhet. Med sin elektriska drivlina erbjuder den en tyst och smidig körupplevelse samtidigt som den minskar utsläppen av koldioxid och luftföroreningar.

Ford elbil pris

En ny Ford elbil har ett pris på runt 500 000-700 000 kronor beroende på vilken modell du väljer. En begagnad elbil från Ford kostar i genomsnitt runt 400 000-600 000 kronor och varierar en hel del beroende på modell, bilens tillverkningsår och hur många mil bilen har gått.

Vill du spana in alla våra begagnade elbilar hittar du dem här.

Köp begagnad elbil från Ford på Carla

Att köpa en begagnad elbil från Ford hos oss på Carla är hur enkelt som helst. Klicka in på den bil du är intresserad av, fyll i dina uppgifter och välj om du vill betala kontant eller ansöka om finansiering.

Du väljer sedan leveransdag och får bilen hemlevererad till din uppfart helt gratis. Provkör den i 14 dagar och returnera utan kostnad om du inte är nöjd.

För att du ska kunna känna dig helt trygg med ditt bilköp får du alltid minst 12 månaders garanti.

Kontakta oss om du vill veta mer om någon av våra elbilar från Ford eller vill ha hjälp med att välja rätt bil för dig. Du når oss på hej@cara.se, 08- 792 01 01 eller via vår chat här på hemsidan.

Vanliga frågor och svar om Ford elbil

Hur bra är Ford Mach-E?

Fords elbil Mach-E är en bil med enastående prestanda, elegant design och lång räckvidd. Detta är en omtyckt bil som fått bra betyg i flera tester.

Är Ford elbil en bra bil?

Ford har flera bra elbilar att välja mellan. Alla deras bilar är tillverkade med kvalitet och säkerhet i fokus och oavsett vilken modell du väljer kommer du få en miljövänlig och tyst bil med lång räckvidd.

Se hela vårt utbud av begagnade bilar från Ford.