Värdera din bil gratis här! Till värdering
hero image
hero image

Volvo företagsleasing

Hitta Volvo företagsleasing hos oss på Carla. Vi erbjuder företagsleasing av Volvo elbil för alla företag och kunder, för att du ska kunna hitta din nästa företagsbil utan krångel. Det utbud av elbilar och laddhybrider du kan hitta på vår sajt håller högsta möjliga standard till bra pris.
Hos oss kan du snabbt, smidigt och enkelt välja Volvo företagsleasing som passar dig, direkt online. Vi är 100% transparenta i vad vår företagsleasing innebär för att du ska känna dig trygg med oss.

Volvo (4)
Rekommenderad
Volvo (4)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder

Hitta leasing av Volvo elbil som passar dig

Vi på Carla kan garantera att du med vår hjälp kan hitta företagsleasing av Volvo elbil som matchar dina behov och önskemål. När du hittat en företagsbil som uppfyller dina krav behöver du endast betala en fast månadskostnad för att få tillgång till bilen.

I din Volvo leasing för företag ingår alla viktiga utgifter i denna fasta månadskostnad, för att du ska få ut det mesta av leasingen. Prisvärt och pålitligt.

Företagsleasa Volvo hos oss – brett utbud av leasingbilar

Vårt utbud av elbilar och laddhybrider för företagsleasing från Volvo är mycket brett. Vi erbjuder bland annat företagsleasing i form av:

Att tänka på vid leasing av Volvo elbil

Det finns vissa regler och riktlinjer att hålla koll på när det kommer till företagsleasing. Detta gäller även för dig som vill företagsleasa en Volvo specifikt. Vi på Carla finns alltid tillgängliga för att svara på dina frågor och funderingar kring leasing av företagsbil.

Förmånsbeskattning vid företagsleasing

Du kan bland annat bli skyldig att betala in förmånsbeskattning. Det exempelvis om du använder företagsbilen för privata resor mer än 10 gånger. Det klassas som en bilförmån och är skattepliktigt för dig som företagare.

Avdragbar moms

En av de främsta förmånerna för dig som väljer att teckna leasing av Volvo elbil är att ditt företag kan dra av momsen på företagsleasingen. Smidigt, tryggt och förmånligt.

Det ingår vid leasing av Volvo elbil för företag

Vi vill att det ska vara överraskande enkelt att hitta företagsleasing av Volvo som passar dig, oavsett vad du har för förutsättningar, behov och önskemål.

Väljer du att företagsleasa en Volvo via vår sajt ingår alltid följande:

  • Sommar- och vinterdäck
  • 14 dagars försäkring
  • Minst 12 månaders garanti
  • Carlacover – ett komplett skydd utan extra kostnad
  • Fri leverans inom hela Sverige