Värdera din bil gratis här - Till värdering
hero image
hero image

Köp begagnad Seat elbil

På Carla har vi begagnade elbilar från Seat till bra priser. Hos oss hittar du några av deras mest populära modeller som Seat Mii och Seat el-Born. Hitta din nästa bil hos oss och köp direkt online med gratis hemleverans - enkelt, smidigt och billigt. Det ingår alltid kostnadsfri retur, minst 12 månaders garanti samt både sommar- och vinterdäck i ditt köp.

Elbilar (272)
Rekommenderad
Elbilar (272)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder
Använd din bil som inbyte
Vi tar emot både el- och fossildrivna bilar.

Välj din elbil från Seat

Seat är en spansk biltillverkare som kombinerar stil, prestanda och innovativ teknik i sina bilar. Med en passion för design och en stark förankring i den sportiga körupplevelsen, erbjuder Seat imponerande elbilar som kombinerar miljövänlighet med dynamik och komfort.

  • Seat Mii Electric: Mii Electric är en kompakt och prisvärd elbil som är perfekt för stadskörning. Den erbjuder en smidig och tyst körning samt en räckvidd som passar vardagliga behov.
  • Seat el-Born: El-Born är Seats första dedikerade elbil och erbjuder en imponerande räckvidd och snabb laddning. Med sin sportiga design och avancerade teknik är el-Born en spännande elbil som passar för både stadskörning och längre resor.

Seat elbil pris

Priset för en ny Seat elbil ligger på runt 250 000-300 000 kronor beroende på om du väljer någon extra utrustning. Att köpa en begagnad Seat elbil är ett prisvärt alternativ. En begagnad kostar i genomsnitt runt 200 000 kronor beroende på modell, tillverkningsår och hur många mil bilen har gått.

Vill du se alla våra begagnade elbilar hittar du dem här.

Köp begagnad elbil från Seat på Carla

Hos oss är det överraskande enkelt att köpa din nästa Seat elbil oavsett var du befinner dig. Klicka hem din bil online och upptäck hur smidigt allt fungerar med gratis hemleverans till hela Sverige.

Du får provköra bilen i lugn och ro under 14 dagar och kan när som helst under denna period ångra ditt köp utan någon extra kostnad.

Tryggt och säkert

Att köpa en begagnad Seat elbil hos oss är ett tryggt köp. Alla våra bilar kontrolleras med största noggrannhet efter en gedigen kontrollista på över 280 punkter.

Elbilarna batteritestas och om ett batteri inte får godkänt så byts det ut till ett nytt så du ska kunna känna dig säker på att du får en elbil som du kan lita på. Du får dessutom alltid minst 12 månaders garanti när du köper din bil hos oss.

Vill du veta mer om någon av våra elbilar från Seat eller behöver hjälp med ditt köp är du välkommen att kontakta oss på hej@carla.se, 08- 792 01 01 eller via vår chat här på hemsidan.

Vanliga frågor och svar om Seat elbil

Är Seat elbil en bra bil?

Seats elbilar är uppskattade av många tack vare den schyssta prisbilden och den smidiga körningen, även om Seat Mii inte har den starkaste accelerationen eller högsta toppfarten.