Räntekampanj från 5,49% på utvalda bilar - Till kampanjen
hero image
hero image

Köp begagnad Mercedes EQE elbil

Här hittar du alla våra begagnade EQE från Mercedes till bra priser. Köp din nya bil idag med gratis hemleverans i hela Sverige, fri retur och provkörning i 14 dagar. I köpet ingår även minst 12 månaders garanti samt både sommar- och vinterdäck.

Mercedes-Benz (17)
Rekommenderad
Mercedes-Benz (17)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder
Använd din bil som inbyte
Vi tar emot både el- och fossildrivna bilar.

EQE väcker dina sinnen

EQE från Mercedes är den moderna bilen som väcker alla dina sinnen. Den har lång räckvidd på upp till 639 km, hög komfort med bra förarhjälpmedel och modern teknik med en 12,8 tums skärm, ett toppmodernt multimediasystem och uppkoppling via app. Dessutom laddar den snabbt så du aldrig behöver stå och vänta på en laddstation.

Mercedes Benz EQE är en smidig Sedan men modellen finns även som en SUV för dig som behöver mer bagageutrymme. Mercedes EQ SUV har en räckvidd på 542 km och erbjuder ett bagageutrymme på hela 1 675 liter.

Köp en begagnad Mercedes Benz EQE online

Köp en begagnad Mercedes EQE 350 till bra pris här på Carla. Hos oss kan du hur enkelt som helst klicka hem din bil direkt via din mobil eller dator.

Vi levererar bilen gratis hem till dig och du får provköra i 14 dagar för att känna efter om detta är rätt bil för dig. Du kan när som helst under denna period ångra ditt köp, då hämtar vi upp bilen igen utan kostnad.

Utforska även våra andra elbilar av Mercedes.

Mercedes EQE pris

En ny Mercedes EQE 350+ börjar på runt 750 000 kronor men priserna varierar mycket beroende på utrustningsnivå och kan många gånger gå upp runt 1,3 miljoner.

Även en begagnad varierar mycket i pris beroende på utrustning, tillverkningsår och hur många mil bilen har gått, men i snitt ligger priserna runt 700 000-800 000 kronor.

Mercedes EQE 350 specifikationer

  • Räckvidd: Upp till 639 km
  • Laddning: Upp till 80 % på 32 minuter
  • Hästkrafter: 292 hk
  • Acceleration: 0-100 km/h på 6,4 sekunder

Har du några funderingar?

Vill du veta mer om någon av våra bilar? Tveka inte att kontakta oss via vår chatt, på telefon 08 - 792 01 01 eller genom att mejla hej@carla.se.

Vanliga frågor och svar om Mercedes Benz EQE

Vad kostar en Mercedes EQE?

En EQE Mercedes pris börjar på runt 750 000 kronor som ny och går upp mot 1,3 miljoner. För en begagnad varierar priserna mycket men kostar i genomsnitt runt 700 000-800 000 kronor.

Hur bra är Mercedes EQE?

EQE 350 från Mercedes har fått högt betyg i många tester, framförallt tack vare den långa räckvidden och höga komforten. Bilen har en imponerande prestanda och alla moderna funktioner du kan tänkas behöva för en bekväm körupplevelse.

Hur långt går EQE?

Mercedes Benz EQE har en räckvidd på upp till 639 km.