Räntekampanj från 5,49% på utvalda bilar - Till kampanjen
hero image
hero image

Köp begagnad Mercedes E klass Sedan laddhybrid

Här ser du alla våra begagnade Mercedes-Benz E-klass Sedan. En elegant och lyxig bil med unika köregenskaper. Köp din Sedan E-klass idag med fri hemleverans, provkörning i 14 dagar och fri retur. Dessutom ingår minst 12 månaders garanti och Rulla ut-försäkring från IF.

Mercedes-Benz (17)
Rekommenderad
Mercedes-Benz (17)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder
Använd din bil som inbyte
Vi tar emot både el- och fossildrivna bilar.

Dynamisk design och modern teknik i perfekt symbios

Mercedes Sedan E klass är en laddhybrid med dynamisk karaktär. Bilen har en elegant design där både interiör och exteriör ger en känsla av lyx. Du får många tekniska säkerhetsfunktioner såsom aktiv bromsassistent, parkeringsassistent och dödavinkelvarnare som gör körningen tryggare.

Tack vare den senaste generationen av motorer har Mercedes Sedan E klass en räckvidd på upp till 52 km innan förbränningsmotorn automatiskt tar vid. Du får det bästa av två världar med två drivlinor i perfekt symbios. Kör tyst och utsläppsfritt i stadstrafik och med hög komfort på motorväg.

Köp en begagnad Mercedes E klass Sedan här

På Carla har vi gjort det enkelt för dig att köpa en begagnad Mercedes E klass Sedan direkt online. Klicka på köp och välj om du vill betala kontant eller ansöka om finansiering. Vi levererar bilen gratis hem till dig och du får provköra den i 14 dagar. Du kan när som helst under dessa dagar ångra ditt köp utan någon kostnad.

Alla Mercedes-Benz E-klass Sedan som du hittar hos oss är noggrant kontrollerade och inspekterade för att garanterat vara i toppskick. Du kan därmed känna dig helt trygg med ditt bilköp. Dessutom ingår alltid minst 12 månaders bilgaranti.

Mercedes E klass Sedan pris

Priset för en Mercedes E klass Sedan som är ny ligger på runt 500 000 i sitt grundutförande. En begagnad kostar i genomsnitt runt 300 000-400 000 kronor beroende på vilket år bilen tillverkades och hur många mil den har gått. Även för en begagnad varierar priserna en hel del beroende på vilken utrustning bilen har.

Mercedes-Benz E-klass Sedan specifikationer

  • Räckvidd: Upp till 52 km på el
  • Laddningstid: 90 minuter
  • Hästkrafter: 435-612 hk
  • Acceleration: 0-100 km/h på 4,5-3,4 sekunder

Har du några frågor?

Kontakta oss via vår chatt, på telefon 08 - 792 01 01 eller genom att mejla hej@carla.se om du har några frågor eller funderingar. Vi hjälper dig gärna med att hitta rätt bil för dig.

Vanliga frågor och svar om Mercedes-Benz E-klass Sedan

Vad kostar en ny Mercedes E-klass Sedan?

En ny E klass Mercedes Sedan kostar runt 500 000 medan en begagnad kostar runt 300 000 kronor i genomsnitt.

Är Mercedes E-klass Sedan en bra bil?

Mercedes Sedan E klass är en lyxig laddhybrid med bra räckvidd och en imponerande prestanda. Den har fått högt betyg i flertalet tester tack vare den enkla körupplevelsen och flertalet säkerhetsfunktioner samt modern teknik.

Hur mycket drar Mercedes E-klass Sedan?

Mercedes E-klass Sedan har en bränsleförbrukning på 1,2-1,6 l/100 km vid blandad körning.