Räntekampanj från 5,49% på utvalda bilar - Till kampanjen
hero image
hero image

Mercedes företagsleasing

Välkommen till oss på Carla. Vi hjälper dig att hitta Mercedes företagsleasing då du vill skaffa din nästa företagsbil. De elbilar och laddhybrider som finns att företagsleasa från Mercedes på vår sajt erhåller högsta möjliga standard till bästa möjliga pris, för att du ska kunna hitta företagsleasing som passar dig.
Du kan känna dig trygg med oss redan från första kontakt. Med lång erfarenhet och bred kunskap kan vi erbjuda proffsig, pålitlig och prisvärd företagsleasing där det mesta ingår. Vi är 100% transparenta och finns alltid tillgängliga för att hjälpa dig hitta rätt företagsbil.

Mercedes-Benz (10)
Rekommenderad
Mercedes-Benz (10)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder
Använd din bil som inbyte
Vi tar emot både el- och fossildrivna bilar.

Hitta rätt Mercedes billeasing för företag

Oavsett vilken typ av företag du bedriver och vad ni har för önskemål kring er nästa företagsbil kan du med vår hjälp välja det alternativ som bäst uppfyller kraven. All hantering och kontakt sker online för direkt åtkomst alla dagar, oavsett plats.

Noggrann inspektion för högsta möjliga standard

Samtliga av de elbilar som finns listade på vår sajt är så gott som fabriksnya. Våra experter har inspekterat varenda detalj både in- och utvändigt för att säkerställa bästa möjliga skick inför kommande leverans.

Fri leverans inom hela Sverige

Så snart du valt ut din bil för Mercedes företagsleasing skickar vi den hem till dig, helt utan extra kostnad. Fri leverans gäller i hela Sverige. Ta hjälp av oss eller sök dig fram på vår sida då du vill företagsleasa en Mercedes, snabbt, smidigt och enkelt.

Vad kostar det att företagsleasa Mercedes?

Vi på Carla erbjuder dig att teckna företagsleasing av Mercedes bil till riktigt bra pris. För att få tillgång till bilen behöver du endast betala en fast månadskostnad, där det mesta ingår. Det för att du ska få ut det mesta av din företagsleasing från dag ett.

I vår Mercedes leasing för företag ingår alltid följande:

  • Fri leverans inom hela Sverige
  • CarlaCover – ett komplett skydd som gäller från dagen för billeverans
  • 14 dagars försäkring
  • 12 månaders garanti (minst)
  • Sommar- och vinterdäck

Företagsleasa Mercedes med avdragbar moms

Väljer du att skaffa Mercedes benz företagsleasing hos oss kan ditt företag dra av momsen från leasingkostnaden varje månad. På så sätt blir det än mer förmånligt för dig att ha en företagsbil.

Att tänka på vid företagsleasing av Mercedes

För att säkerställa att din leasing av elbil från Mercedes blir så bra som möjligt bör du ha koll på de regler och riktlinjer som finns kring företagsleasing. En sådan riktlinje är att du kan bli skyldig att betala förmånsskatt om du kör företagsbilen för privata resor på mer än 100 mil.

Vi på Carla finns alltid tillgängliga för att svara på dina frågor och funderingar när det kommer till företagsleasing. Vi hjälper dig att hitta den företagsleasing från Mercedes som passar dig bäst, oavsett önskemål och behov. Välkommen!