Räntekampanj från 5,49% på utvalda bilar - Till kampanjen
hero image
hero image

Köp begagnad Mazda elbil

Här på Carla kan du snabbt och smidigt köpa en begagnad Mazda elbil. Hitta din nästa bil och köp direkt online med gratis hemleverans i hela Sverige. Provkör i 14 dagar och returnera kostnadsfritt om du inte är nöjd. Dessutom ingår alltid minst 12 månaders garanti, Rulla ut-försäkring samt sommar- och vinterdäck i ditt köp.

Mazda (4)
Rekommenderad
Mazda (4)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder

Upplev elektrisk körglädje med Maza elbil

Mazdas helt elektriska bilar står för körglädje och bekvämlighet ute på vägarna. Du får en miljövänlig bil med lång räckvidd och avancerade tekniska funktioner som underlättar i vardagen.

En av Mazdas mest populära elbilar är Mazda MX-30. MX-30 är en kompakt elbil med distinkt design och en inbjudande interiör. Med sin elektriska räckvidd och smarta laddningslösningar passar MX-30 perfekt för stadskörning och kortare resor.

Mazda elbil pris

Ska du köpa en ny elbil från Mazda börjar priset på runt 350 000 kronor och går uppåt beroende på vilka tillval du gör. Priset för en begagnad Mazda elbil ligger i genomsnitt på runt 200 000-300 000 kronor men kan variera beroende på bilens tillverkningsår, hur många mil bilen har gått och om den har någon extra utrustning.

Köp begagnad Mazda elbil på Carla

Att köpa en Mazda elbil på Carla är lika tryggt som enkelt. Du köper din bil online med fri frakt och retur. Så här gör du:

  • Se vårt utbud av elbilar från Mazda och hitta en bil som passar dig och dina behov.
  • Klicka på köpknappen och fyll i den efterfrågade informationen.
  • Välj om du vill betala bilen kontant eller ansöka om finansiering.
    Vi levererar din nya Mazda elbil gratis hem till dig, oavsett var i Sverige du bor.
Du får provköra bilen hemma under 14 dagar och omfattas under denna tid av en Rulla ut-försäkring från IF.

Skulle du känna att en Mazda elbil inte är rätt bil för dig kan du ångra ditt köp inom provperioden, då hämtar vi upp bilen hemma hos dig utan någon kostnad.

Begagnade bilar i toppskick

Alla våra begagnade elbilar från Mazda genomgår en omfattande inspektion efter en lista på över 281 punkter. Vi kontrollerar allt från bromssystem och styrning till batteri och däck - allt för att du ska kunna känna dig helt trygg med ditt bilköp.

Du omfattas dessutom av CarlaCover från dag ett, vilket innebär att du har minst 12 månaders bilgaranti, vagnskadegaranti och batterigaranti.

Kontakta oss!

Har du några frågor om någon av våra bilar eller vill veta mer om hur det går till att köpa en bil här på Carla? Kontakta oss på hej@carla.se, 08- 792 01 01 eller via vår chat!