Garanti & försäkring

Vi ger dig en bekväm startsträcka och tar hand om allt det där tråkiga, så att du kan ta det lugnt och njuta av din nya bil.

Garanti från AutoConcept

För att du ska kunna känna dig trygg vid ditt bilköp, erbjuder vi en av marknadens mest omfattande garantier för en begagnad bil i minst 12 månader.

Höga ersättningsnivåer, obegränsade årliga körsträckor och blixtsnabb skadehantering. En garanti som gäller i hela Europa- från de kala fjällen i norr till de solkyssta klipporna i söder.
Garantin kan tecknas på bilar upp till 9 år, eller som kört 150 000 km, och gäller för plötsliga skador som gjort att vissa funktioner i bilen slutat fungera.

Rulla ut på vägarna med IF

Med oss kan du direkt ge dig ut på vägarna utan då alla våra bilar kommer med IF Rulla ut-försäkring.
1. Försäkring i två veckor
Kostnadsfri hel- eller halvförsäkring i 14 dagar från när datumet när bilen levereras. Stor Bilextra (hyrbil) och Drulleförsäkring ingår.
2. Smidigt och bra erbjudande om en fortsatt försäkring
Inom en vecka efter att din gratis försäkring nått sitt slut får du ett nytt erbjudande om förlängning– smidigt och med extra bra pris.
3. Inga förpliktelser- valet är ditt
Du som köper bil av oss låser dig inte till något och har händerna fria– skulle du välja att inte betala, slutar försäkringen helt enkelt att gälla efter två veckor.
4. Vidare möjlighet att själv påverka pris och skydd
Du som bilköpare kan själv påverka priset och skyddet hos din vidare försäkring. Hör av dig till ditt specifika bilmärke och läsa mer om Skadeförsäkring på IF under “övriga försäkringar”.
Bra att veta:
Om du skulle välja att inte ha Rulla ut försäkring från IF, så måste du teckna en egen innan din bil levereras.
Undrar du över något?
Våra öppettider är 08-20 på vardagar och 10-17 på helger.
Få snabbt svar
Vanliga frågor
Copyright © 2021 Carla AB. All rights reserved. Tegelbacken 4A, 111 52 Stockholm. Organisation number: 559277-3492