Lynk & Co 01

Carla i nytt samarbete med Lynk & Co

Nyheter
21 okt. 2022
|
3 min

Under sommaren har Carla.se, Nordens första rena e-handel för elbilar och laddhybrider, inlett ett samarbete med biltillverkaren Lynk & Co. Nu kan du få laddhybriden levererad hem till dörren.

4,9 av 5 i snittbetygDe senaste åren har elektrifierade bilar tagit en allt större del av nybilsförsäljningen, men begagnatmarknaden är fortfarande i sin linda.

För att underlätta för köpare och säljare av elbilar startades Carla.se förra året, e-handeln där allt från minst 12 månaders garanti till vinterdäck, fri hemleverans och 14 dagars provkörning ingår i varje köp.

Carla har på kort tid blivit en av de mest populära sajterna för att köpa och sälja laddbara bilar på, något som återspeglas i betygen på Trustpilot där de har ett snittbetyg på 4.9 stjärnor av 5.

Laddhybriden med generös elektrisk räckviddLynk & Co är ett systerbolag till Volvo, precis som Polestar. Idag tillverkar och säljer de, främst genom abonnemangsform, en bilmodell i Europa: Lynk & Co 01. Det som särskiljer bilen från många andra alternativ på marknaden är en hög utrustningsnivå där allt från panoramatak och metalliclack till parkeringsassistans ingår.

Men högst anmärkningsvärt är nog den mycket generösa elektriska räckvidden på hela 69 km. Allt detta dessutom till ett pris som verkligen tål att jämföras med konkurrenter.

Exklusivt samarbete med Lynk & CoFram till idag har det inte funnits några begagnade Lynk & Co ute på marknaden men genom samarbetet får Carla, som just nu enda aktör i Norden, sälja begagnade Lynk & Co.
"Vi ser mycket fram emot att arbeta tillsammans med Carla, som delar vår vision om en mer hållbar framtid. Deras höga kundnöjdhet i kombination med transparens i sättet de arbetar skapar förutsättningar för ett långsiktigt och framgångsrikt samarbete”, säger Lasse Grundström, Chief Operating Officer på Lynk & Co International.

Lynk & Co 01 interiör
Lynk & Co 01 interiör

Noga inspekterade bilar i toppskickDet betyder att Carla kontinuerligt kommer att köpa in begagnade Lynk & Co 01 som ofta inte har gått mer än några hundratals mil.

Carla inspekterar sedan bilarna utifrån en lista på över 280 punkter, för att säkerställa att de är i absolut toppskick. Allt för att varje bil som säljs på Carla.se ska kännas som ny när den läggs ut till försäljning.
Inlägget uppdaterades senast 21 oktober 2022
Bli först med det senaste!
Få nyheter, tips och erbjudanden om elbilar och laddhybrider direkt till din inkorg.
Läs mer om hur Carla hanterar dina personuppgifter

Beställ din Lynk & Co 01 redan idag

Samarbetet mellan Lynk & Co och Carla inleddes under sommaren vilket innebär att du redan nu kan köpa den populära laddhybriden på Carla.se.