Sveriges bästa priser på Tesla | Billån för 5,99 % | Se våra Teslabilar
Filter

Köp begagnad Lynk & Co

Lynk & Co är ett systerbolag till Volvo och har idag en modell - Lynk & Co 01. När du köper en begagnad Lynk & Co 01 hos oss får du den hemlevererad gratis inom några dagar och alltid med minst 12 månaders garanti, vinterhjul och 14 dagars provkörning inkluderat.
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sommar- och vinterhjul ingår alltid
53 bilar
Sorterar efter

Laddhybrid från Lynk & Co med imponerande räckvidd

Lynk & Co är ett systerbolag till Volvo, precis som Polestar. Idag har de än så länge bara en bilmodell – Lynk & Co 01. Detta är en en smart och miljövänlig laddhybrid som kommer med en generös standardutrustning och en räckvidd på hela 69 km. Det enda du behöver fundera på är om du vill ha en svart eller blå bil med eller utan dragkrok.

Lynk & Co 01 är en fantastisk bil som är byggd för att hålla år efter år.

Lynk & Co och pris

Lynk & Co gör prisvärda laddhybrider för alla. Priset på en ny bil ligger på runt 460 000 kronor medan en begagnad Lynk & Co laddhybrid kostar från cirka 370 000 beroende på miltal, skick och årsmodell. Använd vårt filter för att ställa in din prisklass och hitta en Lynk & Co som passar dig.

Köp Lynk & Co online

Ska du köpa en begagnad Lynk & Co gör du detta enkelt direkt online hos oss på Carla. När du hittat din nästa bil klickar du på köp och väljer sedan om du vill betala kontant eller ansöka om ett billån. Har du redan en bil kan du byta in den så drar vi av värdet på det pris du ska betala.

Läs igenom köpeavtalet som skickas till dig och signera med Bank-ID så är allt klart. Vi levererar bilen direkt hem till dig inom några dagar – helt kostnadsfritt.

Provkör i 14 dagar

Att köpa en bil är en stor investering och det är viktigt att du trivs med ditt nya köp. Därför får du provköra din nya bil i upp till 14 dagar. Känns bilen inte helt rätt för dig kan du när som helst under denna tid ångra ditt köp och vi hämtar upp bilen igen utan kostnad. Under provperioden ingår dessutom gratis rulla ut-försäkring från IF.

Ett tryggt köp

Att köpa en begagnad Lynk & Co via oss på Carla är tryggt. Vi testar alla våra bilar utifrån en lista på över 280 punkter och korrigerar alltid eventuella fel eller brister. När du får din bil kan du därmed vara säker på att den är i toppskick!

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor om våra begagnade bilar från Lynk & Co.